Nem szeretne velem valaki fogyókúrával kapcsolatban beszélgetni MSN-en?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, aki megért, fogyózik szintén, és meg tudom vele osztani sikerélményeim, meg a fogyókúrával kapcsolatos gondolataim, tapasztalataim.
vefonyax@hotmail.com
Köszi. :) xx
2010. jún. 14. 11:53
1/8 anonim válasza:
Szia én is most kezdtem nem rég a fogyókurát ha akarod beszélhetünk! 17L
2/8 anonim válasza:
Szia ! Hány kg-ot szeretnél leadni kb. ?
3/8 A kérdező kommentje:
7
2010. jún. 14. 12:28
4/8 anonim válasza:
Azt hittem nagyobb a súlyfelesleged hogy így szeretnél beszélgetni is róla...7kg az nem drasztikus végülis habár néha még azt is nehéz leadni.
5/8 anonim válasza:
SZia!
Én is csatlakoznék,hozzátok, mert igaz még nem kezdtem el a fogyizást, csak nagyon kéne azt tudom :( Akkor felveszlek isminek ha érdekel :) Én is 10kg-ot szeretnék leadni kb.
6/8 anonim válasza:
nekem nagyobb a problémám, én kb 40 kilótól szeretnék megszabadulni, hasonló súlycsoport jobban érdekelne :)
de írj blogot, hidd el az is jó, és sikerélményt is ad
sok sikert!
7/8 anonim válasza:
Én is nagyobb súlytöbbletre gondoltam :)
8/8 anonim válasza:
7 kg? jó neked:) nekem is kb 40 kg-t kell lefogynom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!