Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most akkor melyik a jobb edzés?

Most akkor melyik a jobb edzés?

Figyelt kérdés

Egy itt feltett kérdés válaszánál láttam, hogy ajánlott valaki egy oldalt a zsírégetéssel kapcsolatban.

[link]

[link]

Mivel engem érdekel a téma, ezért elolvastam ezeket a cikkeket, meg még jó párat.

A lényege röviden annyi, hogy a futás nem hasznos, csak tönkre teszi a térdet stb. Az areob se (pl. Rubint Réka) mivel ez se járul hozzá a test formálódásához, vagy a fogyáshoz. A javaslat az volt, hogy súlyzózzunk + diéta.

Én tapasztalatból mondom, hogy másfél-2 hónapos Rubint Réka tornától, látványosan jobb, vékonyabb alakom lett. Kb 4-5 kilóval könnyebb is lettem..

Ha csak futottam heti 3x az is eredményezett változást. Amúgy is én úgy hallottam, hogy orvosok bizonyították hogy fél óra kocogás után kezd égni a zsír.

Jelenleg Rubint Réka tornázok este, mert másra nem nagyon van időm se lelki erőm pl. súlyemelés kondiba és mivel egésznapos ülő munkát végzek, ezért nyilván a problémás területekre dolgozok rá. Amúgy nem vagyok kövér. 154/53 kg a súlyom. A háj sehol nem folyik rólam, egyszerűen erős csontozatú vagyok és izmos.

Tudom az eredményhez hozzá járul a táplálkozás is. Nem eszem két pofára a zöldséget, de az édességet se. Normálisan, átlagosan étkezem.

Kérdezném tőletek, hogy most van ebbe a súlyzózás dologba igazság, hogy csak az használ más nem, vagy akkor mi van?

Sok hülyeséget hallottam már, de ez elbizonytalanított.

Köszi előre is a válaszokat!

2011. aug. 8. 10:33
 1/1 anonim ***** válasza:

"Én tapasztalatból mondom, hogy másfél-2 hónapos Rubint Réka tornától, látványosan jobb, vékonyabb alakom lett. Kb 4-5 kilóval könnyebb is lettem.. " igen nagyrészt izomból adhattál le, mivel nem érte megfelelő terhelés az izmaidat. Nem fogyni nehéz... zsírból fogyni nehéz!

"Amúgy is én úgy hallottam, hogy orvosok bizonyították hogy fél óra kocogás után kezd égni a zsír. " jó nagy hülye volt akitől ezt halottad. SOHASEM EDZÉS KÖZBE ÉG A ZSÍR!

"Kérdezném tőletek, hogy most van ebbe a súlyzózás dologba igazság, hogy csak az használ más nem, vagy akkor mi van? " nem más is használ... de ha cél az izommegtartás akkor ez a legoptimálisabb választás.

2011. aug. 8. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!