Fogyókúrához jó ez az intervall edzés ell. tréneren? 20 perc sima egyes ellenállással, és 20 perc intervall. Vagy jobb, ha 40 perc intervall?
Figyelt kérdés
Eddig 4 hónap alatt fogytam 15 kg-ot úgy, hogy a diéta mellett heti háromszor 60 percet tekertem egyes fokozaton a tréneren, de még 20 kg-ot le kéne adnom, viszont borzasztóan unalmas a 60 perc egyenletes tekerés :)2011. jan. 25. 11:55
1/3 anonim válasza:
Lehet gyalogolni, bicajozni is. Tök mindegy csak mozogjál jó sokat. Úgyis a kaján múlik minden. :)
2/3 anonim válasza:
Ha intervallum edzés, akkor kb összesen 20perc az edzés, szóval vagy nem értem, mire gondolsz, vagy nem tudod pontosan, mit jelent ez. Ha rendes intervallum edzést akarsz végezni, az úgy néz ki, hogy kb 5 percet bemelegítesz, ez az, ahogy eddig is használtad, aztán jön az intervallum rész, ami iszonyat kemény és átlagos szakaszokból áll, pl kezdetben lehet: 30 másodperc apait-anyait beladok és úgy nyomom, majd 60 másodperc átlagos edzés, majd megint a gyors, ebből 5-8 szakaszt kell csinálni, majd a végén 5 perc levezetés, ami megint a nyugodtabb tempós edzés. Ezzel, ha tényleg 100%-osan végzed, akkor többre mész, mint az eddigi 60 perces edzéseddel, hisz nem csak edzés alatt ég a kalória, hanem utána még órákon keresztül fel lesz pörgetve :).
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. jan. 25. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!