Tejsavó koncentrátum vagy izolátum jobb edzés után?
Figyelt kérdés
Izolátum ha jól tudom laktózérzékenyeknek való és drágább is, ezt csak edzés utána ihatom mert energia forrásként használná fel a szervezet. Tejsavó ezt ihatom reggel, edzés után és aki nem laktózérzékeny az fogyaszthatja.
Pontozás megy az értelmes válaszokra, ha lehet csak hozzáértők írjanak már.
2011. nov. 5. 18:10
1/6 dirtboy válasza:
laktóz érzékenyvagy? szerintem nem,akkor meg mit foglalkozol vele.
jobb az izolátum.
edzés után pedig nem csak protein kell hanem gyors ch is.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy az vagyok csak alapvetően tisztázni szeretném mit miért, tudom kell a ch de most direkt eltértem a ch fogyasztásról. Indoklást is kérhetnék tőled miért izolátum?
2011. nov. 5. 18:17
3/6 dirtboy válasza:
magasabb biológiai értékű,könnyben hasznosul a szervezetben ennyi az előnye ha nem vagy laktóz érzékeny.
a ch pedig pont azért kell hogy ne használja el a szervezet a bevitt proteint energiaként hanem arra legyen ch.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm hasznos választ adtál! Ment a pontozás!
2011. nov. 5. 18:25
5/6 anonim válasza:
Vannak ám laktózmentes fehérjék, magam is laktózintoleráns vagyok. A kettő között nem a laktóz tartalom a különbség, hanem a felszívódás.
6/6 anonim válasza:
Mind a kettő jó edzés utánra, különbség csak árban és gyártási technológiában van. Az előbbiben kevesebb a szénhidrát és drágább, a másikban valamivel több és olcsóbb. Mivel a laktóz=tejcukor, azaz tejben található cukor és ugye a tejsavó tejből készül minden tejsavó fehérjében van laktóz, az izolátumban és a koncentrátumban is. Laktózérzékenyeknek ott vannak a növényi eredetű fehérjék(szója) vagy a tojásból készültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!