Szerintetek ez súlytartó étrendnek megfelel?
Figyelt kérdés
szeretem előre összeállítani a másnapi kajám, mit gondoltok, valamit kéne változtatnom?
reggeli: 3 kétszersült, 250 g joghurt, 2 deci zsírszegény tej
tízórai: 2 szelet zsírszegény sajt, 2 abonett, paprika
ebéd: 2,5 dl leves, 5 dkg natur csirkemell, 400 g csiperke, 2 tojás
uzsonna: 5 dkg natur csirkemell, uborka
vacsora: jégsaláta paprikával, 10 dkg natur csirkemell, 130 g natur joghurt
48 kiló vagyok,164 centi, mindennap bicozom, illetve fizikai munkát végzek:D ja amugy lány vagyok, 16 éves. szerintetek megfelelö ez a kajamennyiség nekem? köszi:)
2011. aug. 6. 22:28
1/4 anonim válasza:
Nem lehet erre válaszolni.
Számold ki a napi kalóriaigényed és ne lépd túl.
Ezt nevezik súlytartó étrendnek.
2/4 anonim válasza:
Alapjában véve jó,de inkább ez még fogyis kaja. Délben ehetnél rizset,vagy babot is a csirkemell mellé. Vagy reggel egy jó adag zabpelyhet vagy zabkását. Olykor olykor hozzácsaphatsz tórórudit is vagy amit szeretsz.
4/4 anonim válasza:
"uzsonna: 5 dkg natur csirkemell, uborka ." 19/f vagyok 90 kiló de én ennyi kajáért feleslegesnek érzem kinyitni a hűtőt :D 48 kilósan nem kéne hogy ilyen szinten szigorú legyél magaddal, bár nekem végülis teljesen mind1 :) Viszont ha jól tudom egy bizonyos kajálás után kezd a szervezet jóllakottság érzést termelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!