Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rubint Réka 2009-es DVD...

Rubint Réka 2009-es DVD segíthet ebben? Diéta? Futás? Mi legyen szerintetek?

Figyelt kérdés
20/L vagyok, 172 cm 68 kg, viszonylag arányos testfelépítéssel rendelkezem, sokat sportoltam, izom van rajtam bőven. Alapvetően nagy melleim vannak, szép derekam, nőies a megjelenésem, amire mindig nagyon büszke voltam, viszont egyik nap a strandon kaptam egy megjegyzést a combomra/fenekemre. Nagyon rosszul esett, de belátom, jogos volt. Olyan sportot űztem(evezés), ami főként a kart és a hasat formálja, így ez a terület(hátsó comb, fenék) kimaradt nálam. Vastag a combom, széles a csípőm, ezt kompenzálhatná, ha nagy, kerek fenekem lenne, viszont a testalkatomhoz képest kisebb, lapos, ezért nem néz ki túl esztétikusan. Ha heti 5X tornázom Rubint RÉka DVD-jére, formásodhat a fenekem, vagy futással többre megyek? Esetleg létezik, hogy a genetika úgy kiszúrt velem, hogy ebből nem lehet formás feneket csinálni?
2011. júl. 30. 11:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Ezt inkább nem kellett volna megtudnom.. fail: http://www.youtube.com/watch?v=TNRTUEkD_tA na akkor ha valakinek az a célja, hogy nagyközönség előtt zenés ugrálós produkciót adjon elő akkor elküldöm majd aerobikra.

Visszatérve mint mondtam leírtam mit kéne csinálni innentől kezdve mindenki azt és úgy csinálja ahogy ő akarja. De szem előtt kell tartani, a testépítés alapjai biztosítják a legjobb, legszebb eredményt pont ezért hívják testépítésnek.

2011. júl. 30. 14:24
 22/30 anonim ***** válasza:
Hajrá ;) Nekem csak annyi a célom, hogy legyen rendszeres mozgásom, semmi más, arra meg jók a dvd-k is.
2011. júl. 30. 14:26
 23/30 anonim ***** válasza:
Ha tényleg csak arra kell, hogy kicsit mozogj és semmi más célod nincs vele arra jó. De nem szabad hozzá nagy reményeket fűzni, ha már csak jobb állóképességet akarsz már ahhoz is van sokkal jobb mozgás...
2011. júl. 30. 14:30
 24/30 anonim ***** válasza:
Fél éve aerobic-zok és tavasz óta bicajozok, azalatt fogytam 10 kilót ;)
2011. júl. 30. 14:31
 25/30 anonim ***** válasza:
Örülök neki, és gratulálok... én 3 évig foglalkoztam testépítéssel azalatt 30kgot fogytam, majd 20kg izmot felszedtem magamra. Már 1 éve áttértem erőedzésre, az eredményeimről annyit, hogy erősebb vagyok mint amilyennek hisznek.
2011. júl. 30. 14:35
 26/30 anonim ***** válasza:
Köszönöm, nekem nem célom az izmosodás, mégis izmosodik a lábam a sok bicajtól. Fő a rendszeres testmozgás, mivel cukorbeteg vagyok és nekem szinte "kötelező" mivel így jobban rendbe tartom a cukromat, és egyik fő dolog a szövődmények megelőzésében.
2011. júl. 30. 14:40
 27/30 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben a biciklizést vedd igen komolyan! Térj át intervallumokra, illetve próbálj meg komplett köredzést lenyomni biciklin! Szerezz be egy szobabiciklit, hogy télen is tudd tolni a dolgokat. Ne parázz, hogy izmosabb lesz/lett a lábad (kizárt, hogy izmosabb lett csak izmosabb hatást kelt hiszen fogytál de most ez mindegy) vedd igen komolyan, a terhelés legyen a maxon! Ha csinálsz egy tartható edzést, akkor sohase hagyd abba! Nagyon jól fejleszti az ereket a lábadon, márpedig a cukorbetegeknek ez elsődleges dolog... ezzel megelőzheted az érszűkületet ami már egyáltalán nem kellemes dolog.

Nekem apám cukorbeteg...

Node én leléptem most egy kis ideig.

2011. júl. 30. 14:48
 28/30 anonim ***** válasza:
Amúgy meg inkább legyen izmos lábad, minthogy amputálni kelljen később... ezt sohase felejtsd el!
2011. júl. 30. 14:50
 29/30 anonim ***** válasza:
Köszönöm a tanácsokat, igyekszem elkerülni a szövődményeket :). Ha már időben felfedezték a betegséget, remélem van esélyem elkerülni őket.
2011. júl. 30. 14:54
 30/30 anonim ***** válasza:
Szívesen és sok sikert! Lényeg a rendszeresség... apámnak is csak 20 évre rá jöttek a szövődmények amikor abbahagyta a folyamatos mozgást (erdész volt, portás lett).
2011. júl. 30. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!