Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rubint Réka 2009-es DVD...

Rubint Réka 2009-es DVD segíthet ebben? Diéta? Futás? Mi legyen szerintetek?

Figyelt kérdés
20/L vagyok, 172 cm 68 kg, viszonylag arányos testfelépítéssel rendelkezem, sokat sportoltam, izom van rajtam bőven. Alapvetően nagy melleim vannak, szép derekam, nőies a megjelenésem, amire mindig nagyon büszke voltam, viszont egyik nap a strandon kaptam egy megjegyzést a combomra/fenekemre. Nagyon rosszul esett, de belátom, jogos volt. Olyan sportot űztem(evezés), ami főként a kart és a hasat formálja, így ez a terület(hátsó comb, fenék) kimaradt nálam. Vastag a combom, széles a csípőm, ezt kompenzálhatná, ha nagy, kerek fenekem lenne, viszont a testalkatomhoz képest kisebb, lapos, ezért nem néz ki túl esztétikusan. Ha heti 5X tornázom Rubint RÉka DVD-jére, formásodhat a fenekem, vagy futással többre megyek? Esetleg létezik, hogy a genetika úgy kiszúrt velem, hogy ebből nem lehet formás feneket csinálni?
2011. júl. 30. 11:58
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Nem, képzeld nem abból gondoltam. Nyilvánvalóan megközelítőleg sem rendelkezem akkora szakmai tudással, mint te, és csak egy "idióta nő" vagyok(gratulálok mellesleg, ritka nagy gentleman lehetsz), ennyi év versenysport után viszont tisztában vagyok a legalapvetőbb dolgokkal, és sehogysem fér a fejembe, hogy rendszeres, intenzív mozgás ugyan mégis hogy csökkenthet izomtömeget. emellett az aerobicon kívül elveted a futást is mint kézenfekvő lehetőséget, miközben elvileg a futás az a sport, ami a test egészét megmozgatja és nem utolsó sorban formás combokat, feneket eredményez. az én célom a problémából kiindulva ugyebár a vastag combok vékonyabbá, formásabbá tétele és a fenék izmosítása. azt elfogadom, hogy erre a guggolás kiváló módszer, de nincs kedvem naponta másfél órán keresztül csak guggolni, ezért gondoltam valami kiegészítésre mellé, pl. DVD vagy futás, mivel konditeremre jelenleg nincs pénzem sajnos.

de még ha orbitális nagy hülyeségeket beszélek is, akkor sincs jogod ismeretlenül így minősíteni engem. köszönöm a válaszaidat, elismerem segítettek is, a továbbiakban azonban megleszek nélkülük.

2011. júl. 30. 13:36
 12/30 anonim ***** válasza:
44%

Igen, pontosan elvetem a futást ilyen szempontból! Sőt aki egy kicsit is ért a témához az tudja, hogy a futás csak kiegészítő gyakorlat a teljes testes edzés mellé, azért hogy növeljük a kcal felhasználást.

Attól, hogy rendelkezel sportolói múlttal nem azt jelenti, hogy az alapokkal tisztába vagy! Ha odamész egy úszóhoz és megkérded, hogy kell gerelyt hajítani elküld a p1csába. Itt is ez a helyzet, a testépítés is ugyan olyan sport.

"de nincs kedvem naponta másfél órán keresztül" Nem is kell naponta, ezt nem mondtam, de azért nem hiszed te sem, hogy ilyen lusta hozzáállással jó vége lesz a dolognak. Csináljad ha csinálni akarod, én megmondtam, hogy kéne a többi rajtad áll.

Attól meg nem kell félni, hogy ehhez a kérdéshez többet válaszolok, mert nem fogok, mindent elmondtam amit így hirtelenjébe tudnod kell.

2011. júl. 30. 13:47
 13/30 A kérdező kommentje:
lusta hozzáállás??? figyelj sokat jártam régen konditerembe, volt személyi edzőm, tényleg hatásos volt, most is ezt a megoldást választanám, ha lehetne, de akkoriban még a szüleimmel laktam, középsuliba jártam, ők fizettek mindent, most már más a helyzet, egyetemista vagyok, nem támogatnak tovább anyagilag és meg is értem, örülök neki hogy a saját lábamon is meg tudok állni, viszont ki kell fizetnem az albérletet és suli mellett el kell tartanom magamat, ebbe egy kondibérlet az utolsó dolog, ami belefér:/ sosem voltam lusta, amit az is bizonyít, hogy évekig eveztem és most is szeretnék megtenni mindent azért, hogy jó formában legyek, hajlandó is vagyok rá, de kérlek akkor áruld el, hogy ha a futás meg az aerobic lustaság és hatástalanok is, akkor mi lenne a megoldás, ami pénzügyileg sem megterhelő!
2011. júl. 30. 13:57
 14/30 anonim ***** válasza:
Téged melyik edzőterem szponzorál? :D:D
2011. júl. 30. 13:59
 15/30 anonim ***** válasza:
49%
Mármint engem vagy a kérdezőt?
2011. júl. 30. 14:01
 16/30 anonim ***** válasza:
Téged :D Minden más sportot semmibe veszel, csak az edzőtermi számít.
2011. júl. 30. 14:04
 17/30 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem veszek semmilyen más sportot semmibe :) mindenkinek van egy célja... aki jobb testet akar akkor a testépítés alapjait kell megtanulnia.

Ha valaki ki akar jutni olimpiára távolugrásra akkor nem fogom a konditerembe elküldeni (volt már rá példa, hogy ilyen embernek kellett edzéstervet összeállítanom)

Ha valaki hosszú távon egészséges akar lenni annak irány az uszoda.

Aki verekedni akar megtanulni, legjobb ha valamilyen küzdősportot tanul.

De ott a szertorna is ami az egyik személyes kedvencem.

Pusztán arról van szó, hogy ezekhez a célokhoz amiket itt a fórumon felvetnek ahhoz a legjobb/legoptimálisabb a testépítés alapjaival megismerkedni.

A dvd-ket viszont teljes mértékbe elvetem, az nem SPORT csak ilyen bllőőőőő.

2011. júl. 30. 14:09
 18/30 anonim ***** válasza:
Miért nem sport? Edzi az izmokat és segít a fogyásban.
2011. júl. 30. 14:10
 19/30 anonim ***** válasza:

Nem nem sport... vagy van külön versenye? Ki tud a legjobban segget rázni versenyszámba? Még a tánc is sport de az otthoni dvdre ugrálás nem sport. Végülis ott a fitness mint sport de köze nincs az ilyen dvd-khez hidd el.

Testmozgásnak, testmozgás, és mint mondtam sohasem tagadtam, hogy nem segít a fogyásban, de nem optimális módon, és az izmokat sem mozgatja meg rendesen. Az ilyen dvd-ket egy esetben javaslom akárkinek is, aki akkora túlsúllyal rendelkezik, hogy még a konditeremig sem tud elbiciklizni.

2011. júl. 30. 14:15
 20/30 anonim ***** válasza:
Én teljesen meg vagyok vele elégedve, és soha az életben nem mennék konditerembe. Amúgy meg van aerobic verseny ;)
2011. júl. 30. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!