84 kiló vagyok. + 90napos diéta, napi 40perc futás,20perc torna. Levisz 65kilóra?
Figyelt kérdés
nem szeretnék túl sovány lenni,deazért jó lenne ha már a régi ruháim ujra feljönnének rám :) 84 kiló vagyok,166 cm. holnaptól kezdem a 90napost... az elsö honapban nembiztos hogy lesz idöm,futni..de második hónaptól mindennap 40-50percet fogok futni. meg próbálok 20percet Rubint Rékára tornázni.. Lehetséges hogy 4-5 hónap alatt, lefogyjak 61-63 kilóra?2009. ápr. 26. 19:19
1/4 anonim válasza:
hát lehetséges ha kitartó vagy és tornázol is.
2/4 anonim válasza:
OFF szia. én is holnaptól akarok fogyózni...ha megírod priviben a z msn ed ha van akkor hajthatnánk egymást
3/4 anonim válasza:
Szaiaztok! Én ma kezdtem a diétát. Van egy listám összegyűjtve, hogy mikor mit szabad enni. Több oldalról gyűjtöttem össze, anno 5 éve mikor már egyszer csináltam a 90 napost.Ha érdekel írjatok.Sz.
4/4 anonim válasza:
Kedves Sz. Megköszönném én is az összegyűjtött étellistát. Egyébként 90 nap alatt le lehet fogyni 20 kilót. Én most fejeztem be vasárnap és ennyi sikerült. Még kellene egy tíz-tizenöt kilót leadnom. De most 90 nap szünet van, ezért kellene a diéta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!