Futás mellé kell diéta?
Sziasztok!
23 éves srác vagyok, 190 centi magas és 90 kiló. Két hete rendszeresen eljárok heti 3x futni (most már megy az 5 kilométer alkalmanként, kb 30 perc alatt). A kérdésem, hogy ez mellé még kezdjek diétázni vagy elég, ha kicsit még növelem a mozgást? Igazból ezt a súlyt már 2-3 éve tartom, szóval valószínűleg nem eszek többet a kelleténél. Olyan 6-7 kilót szeretnék leadni. Nem akarom elkapkodni, ráérek, lehet felőlem fél év egy év is. Csak tudni szeretném, hogy ez így menni fog-e? Még annyit megjegyeznék, hogy az ételbevitelem nem csökkentettem, mindössze több zöldséget és gyümölcsöt eszem, illetve kevesebb kenyeret. Köszönöm a válaszokat.
Azért megyek még csak heti 3x, mert nem rég kezdtem el és nem akarom elsőre nagyon megterhelni a szervezetemet. Egy hónap múlva megemelném heti 4-re, majd megint egy hónap múlva heti 5-re.
A kondizás nagyon távol áll tőlem az igazat megvallva. Nem sok mindent tudok a "helyes" módjáról. Nem mondom, hogy később nem kezdem el, de először megszabadulnék ettől a túlsúlytól.
Második válaszolónak: Gyors kajákat sosem eszem, kivételt képez ez alól a gyros, bár azért azt nem sorolnám ide, mivel tele van normális hússal és zöldségekkel (régóta egy kedvenc kifőzdében eszem, mindig friss minden alapanyag), ráadásul azt is 2-3 hetente eszem egyet. Nem vagyok édesszájú és az üdítőket sem szeretem. A chipset azt igen, viszont azt is havonta kb 1 zacskót ettem eddig.
Egyelőre maradj heti 3 futásnál.
Jobb a fokozatosság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!