Hogyan tudok lefogyni, illetve egy kicsit karra erősíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Nagyon kérem segítsetek. Csak olyan ember válaszoljon aki nem "csufól" engem. Nah szóval 13/f vagyok. És nagyon szeretnék lefogyni...[Mell, hason van nagyon sok felesleg de ez a mellen is nagyon meglátszik sajnos]. Időm van tehát nem így akarok hogy : 1hét és jól akarok kinézni(ez csak egy példa,van időm). Nah szóval hogyan tudnék jól fogyni? Ahol élek leginkább esős idő van...(Ez gondolom befolyásolhatja az esténkénti biciklit meg ilyesmit). Ja és végképp megköszönöném aki arra is mond választ, hogy hogy tudok Karra erősíteni. Igazából Olyasmi akarok lenni nagykoromba mint Randy Orton csak nem tetoválva de ez mindegy. Légyszi segítség. (u.i:Hanem is jön össze Randy kinézete, de legalább valahogy)2011. júl. 21. 18:46
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért nagyon rossz laptopom van:(. Ja és kihagytam , hogy: 1. Mell, haosn van nagyon sok" ezt nem így akartam... Nincs azért olyan sok... u.i : Sokat focizok. Napi 1 óra megvan mindíg.
2011. júl. 21. 18:48
2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi mégegyszer írok. Fekvőtámasz,felülést csináljak? Van hely a szobámban tudok... Meg ilyesmiket is leirhattok, hogy "otthon" miket tudnék csinálni a házba".
2011. júl. 21. 18:50
3/7 anonim válasza:
2.kérdésre a válaszom súlyzóval és kézi súlyokkal
a fogyáshoz annyit hogy kemény diéta önfegyelem esetleg csinálnád velem?
4/7 Futurare válasza:
ne használj súlyokat, mert a zsírból kiégetett kalória az izmokra megy, és rosszul néznél ki úgy, hogy mindened le van fogyva de mondjuk olyan a lábad, mint egy birodalmi lépegetőé. hasra hasprés. karra mehet a fekvő de intenzíven kell. lábra biciklizés, nem futás, mert a nagyobb súly szétszedi a térdedet.
5/7 A kérdező kommentje:
Jöhet még légyyszi
2011. júl. 21. 22:18
6/7 anonim válasza:
mehet a biciklizés, ne egyél meg minden szemetet, csinálhatod az otthoni gyakorlatokat. De a legjobb alakformálást a súlyzós edzés adja, ehhez sajna még fiatal vagy nem is tudom pontosan h átmozgatót kis súllyal lehetne e. de előbb utóbb el kell kezdened ahhoz hogyha Randy kinézetet szeretnél. Menj át a sport mozgásra ott tudnak többet mondani. És a legeslegfontosabb: még nagyon fiatal vagy, olvass sokat ezekről ha másnem a sport mozgás topikot itt folyamatosan tanuld meg kiszüürni kitől érdemes tanulni és 20 éves korodra már a mostani magadra sem fogsz ismerni ha komolyan veszed
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben akkor sokat biciklizek majd, illetve nem eszek vackokat... Köszönöm a válaszod, ez most télleg jó esett :). Jöhet még
2011. júl. 22. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!