Hogyan fogyhatnék nem tudom, hogy kéne nekikezdenem csinálni?
én ilyne alakkal rendelkezek: [link]
157 cm 51-52 kg. körte alak. Csipőm fenekem szélesebb felül nem,kicsi mellek,erős vádli és utálom! Nem érzem jól magam egyszerűen borzasztó főleg farmereknél amik még inkább kihozzák a vastag vádlim és a széles csípőmet! (Csőfarmereket szeretem)
Szeretnék 46-47 kg-ra lefogyni vékonyodni! Kb iylen alakot szeretnék: [link]
Ne gyertek azzal,hogy ez csupán photoshop mert bármiylen lesifotot megnézünk róla ugyanilyen vékony!
Mit kéne tennem? Mármint nem hatalmas súlyfelesleggel rendelkezek tehát úgytudom így nehezebb! egyeltalán lelehet fogyni?
Más a két bige csontozata. Genetika, tudod. Ezt nem tudod megváltoztatni, fogyhatsz akármennyit, akkor sem úgy fogsz kinézni, mint a kettes, hanem mint egy zörgő csontú piszkafa, rondán kimosolygó csípőcsonttal + xilofonozni lehet majd a bordáidon.
Azt is vedd bele, hogy a linkelt csaj nyilván nem 157 centis.
Olyan ruhát válassz, ami jól áll a testalkatodhoz (igen, a csontozat és a magasság is számít). A csőgatya amúgy is ocsmány egy találmány, véleményem szerint.
Akkor csak a csontozat, plusz optikailag a magassarkú nyújt rajta. De a csontozaton NEM változtathatsz.
Figyelj, én egy 10essel magasabb vagyok és 50-51 kiló, szintén körte/homokóra alak, igen, kivigyorognak a csontjaim még farmeren át is (nem szép), és ha ledobnék még pár kilót, akkor se néznék ki úgy, mint a kettes (plusz ha nem a mentő vinne el szirénázva, akkor az ismerősök toloncolnának kórházba anorexia nervosa gyanúval).
Én is tökre szeretném, ha a csípőlapátom keskenyebb, sudárabb, "fiúsabb" lenne, de nem az, és soha nem is lesz az. Ahogy pl. 180 centi se leszek soha.
Békélj meg a testalkatoddal, ha formásabb akarsz lenni, sportolj sokat, és NE divatőrületek alapján válogasd össze a ruhatárad, hanem az alapján, mi előnyös neked. Meg ne modellekre akarj hasonlítani, magadból hozd ki a legjobbat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!