Ez nektek is ilyen nehezen megy?
Sziasztok! 4. napja Rubint Rékázok. Az első 3 napon még csak a "Van öt perced?" című videónak a három részét csinálgattam. Bár abból úgy, hogy az elsőt 4x, a másodikat 6x (3-3 lábanként), a harmadikat 3x. Ma letöltöttem az "Add önmagad 2" című DVD-t. Kora délután nekiálltam, és a 20 perc combot csak úgy bírtam végigcsinálni, hogy a második felében már 10 másodpercenként szinte megálltam 2mp-re pihenni, majd az utolsó 3 percet már nem bírtam. Most, estefelé is nekiálltam újból, elhatároztam, hogy akkor is megcsinálom. Valahogy sikerült is, de az utolsó 2 percnél megálltam, mert elkezdett görcsölni a hasam (előtte hasmenésem volt). Pihentem 2-3 percet, aztán befejeztem.
Persze a tornák mellett még diétázom is :) (Nehogy rám támadjatok, hogy ez nem elég a fogyáshoz) Tehát azt szeretném kérdezni, ez nektek is ilyen nehezen megy? Vagy Ti sosem álltok meg közben? A 2. próbálkozásomnál is volt olyan, hogy a vége felé már lemaradtam egy fél guggolással Rékától.
A válaszaitokat előre is köszönöm, és bocsánat, hogy ilyen hosszú lett.
Először mindenkinek nehéz :))
Én nagyon kövér kisgyerek voltam, és általános iskolás 3.-os koromban, tehát úgy 9 évesen döntöttem el, hogy teszek ellene valamit :)
Gondolhatod.. előtte semmit nem mozogtam, csak ettem és ettem x) Míg végül megvettem Cindy Crawford edzésprogramját, ami nagyon tetszett :D és azóta nincs gondom az alakommal :)) Azon van 2 hosszabb edzés, a kezdetekkor egy edzéssel is megszenvedtem, most meg simán megcsinálom a kettőt egymás után, vagy az egyiket úgy, hogy előtte már 50 percet, tornáztam másra :)
Szóval igen, az elején senkinek sem könnyű, de ne add föl, mert menni fog:)
Sok sikert és kitartást!! :))
Látod :))
Ügyes vagy, gratulálok:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!