Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nehezen megy a combfogyasztás?

Nehezen megy a combfogyasztás?

Figyelt kérdés
rettentően unatkoztam, felfeküdtem az ágyra(háton), a fejemet a támlának hajtottam, felhúztam a lábamat és elkezdtem ki-be nyitogálni. Ezt először 10 percen keresztül csináltam, aztán elkezdett valami belül nagyon mozogni XD. Anya mondta, hogy az izmom, így, hogy mozgott még nehezebb volt, de még 10 percig csináltam. Tiszta jó szerintem. Nem kerül semmibe, mint a teleshopos hülyeségek.
2010. aug. 16. 22:14
 1/3 anonim válasza:
82%
ja jó kis torna de vannak akik sokan ezt csinálják pedig nem hájas a combjuk hanem erős a csontozatuk..és így csak erösödik a lábuk és nagyobb lesz..
2010. aug. 16. 22:53
 2/3 A kérdező kommentje:
De ha úgy nézed, Rubint Réka is izommá formálja a felesleget. Szóval az sem sokkal jobb.
2010. aug. 17. 13:04
 3/3 anonim ***** válasza:

1 valamiben tévedsz:

AZ IZOMBÓL NEM LESZ ZSÍR!!!

Létezik:

1. zsír csökkentés

2. zsír növelés

3. izom csökkentés

4. izom növelés

És igen, én tipikusan nagy csontú körte alkat vagyok, és akármilyen lelkesen tornázok ilyeneket, amiket leírsz, előbb fog kiállni az összes bordám, minthogy rám jöjjön egy 30-asnál kisebb nadrág. Mondjuk a sok combot akartok fogyasztani tornától már nagyon sok izom is nőtt rá, így esélyem sincs a répanacikra... Egyébként tényleg jó amit írtál :)

2010. aug. 18. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!