Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le 4-5 kilót ha...

Hogy fogyjak le 4-5 kilót ha nálam nehezen megy?

Figyelt kérdés

157 cm vagyok, 49 kiló de sokkal jobb lenne ha egy nagyon kicsivel könnyebb lennék, mivel nőies alakom van(comb, fenék, has tájon szeretnék karcsúsítani).

És még egy kérdésem lenne :

Van esetleg olyan oldal ami segít az életmód váltásban ?Szeretnék igazán egészséges ételeket készíteni de nem tudom hogy fogjak hozzá, mivel helyettesítsem a cukrot, fehér lisztet...

2010. júl. 22. 13:15
 1/7 anonim ***** válasza:
max 2kg-ot adj le. most leadnál 5kg-ot lennél 44kg.nekem biztos nem kellenél olyan csontin. 47-től jöhetsz :P
2010. júl. 22. 13:28
 2/7 anonim válasza:
nem gondolod, h azért megy nehezen, mert már ígyis túlságosan vékony vagy? -.-"
2010. júl. 22. 13:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Huuuuu :D Én is 49 kg vagyok és 4-5 öt szeretnék leadni :)

Csak én 160 cm. És sajnos én is nőies alakkal rendelkezem :S Nem tudom, hogy lehetne ezen változtatni, szóval ha tudsz valamit, megköszönném ha leírnád :D:D

Amúgy írd be googléba és keresgélj. Egészséges életmód, életmódváltás stb :) Én is így szoktam... Ja a fehér lisztet, mi gluténmentessel helyettesítjük, mivel anyukám lisztérzékeny. De azt mondták, a boltban, hogy mindenkinek azt ajánlják mert 100x egészségesebb mint a rendes fehér lisztből készült dolgok. Tehát ajánlom a gluténmentes dolgokat. Sokkal jobbak, és egészségesebbek, mint a Norbi féle kaják. És ugyanúgy vannak péksütik, mindenféle csemegék, néha még sütit is kapni :) Mondjuk elég borosos áron. De az egészségért adni kell! A cukrot én édesítővel helyettesítem, tudom, hogy nem a legjobb de avval szoktam midnent ízesíteni ha muszáj...Ja és várom én is a válaszokat ^^

2010. júl. 22. 13:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy írhattok olyat, hogy "sajnos nőies alakom van"?! Miért sajnos??? Tán fiúk vagytok? Mert akkor megértem.
2010. júl. 22. 14:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez tényleg fura. Lány létetekre szégyenlitek a nőies alkatotokat? Hm... Én is szeretnék egy picit még vékonyabb lenni, mint amilyen most vagyok, de azért nem akarok fiúsan kinézni.

Na mindegy, azért segítek picit. Fogyni ne fogyj, max. sportolj. Attól is formásodsz, vékonyodsz, csak az egészségedet nem teszed tönkre vele. Az egészséges étkezés jó ötlet. Nemcsak az alakod miatt, de az egészséged miatt is. A cukrot helyettesítheted mézzel, vagy lehet kapni nádcukrot, az egészségesebb, mint a sima kristálycukor. Édesítőszert is használhatsz, de az csak műanyag, szóval nem a legegészségesebb. Lisztet helyettesítheted liszttel. Finomliszt helyett mondjuk használhatsz teljeskiőrlésű tönkölylisztet, vagy graham lisztet. De a darált zabpehely is tökéletes liszthelyettesítő. (én kávédarálóban szoktam ledarálni)

2010. júl. 22. 14:47
 6/7 anonim ***** válasza:

14:47-es vagyok.

Ha teljesen egészségesen akarsz étkezni, akkor ne vegyél a boltban készételeket. Még kenyeret se. Én mindig magamnak sütöm a kenyeret, teljes kiőrlésű lisztből. Így legalább tudom, hogy tényleg csak egészséges hozzávalók vannak benne, és nem kerül bele semmilyen adalékanyag.

Tésztából választhatsz durumtésztát, vagy lehet kapni Tescoban vagy bioboltokban tönkölytésztát.

2010. júl. 22. 14:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Azoknak írok, akik nem értik, miért baj a nőies alak:

Mert egyszerűen undorítónak érzem magam, hogy egyik helyen normális alakom van, de lejjebb már csupa zsír vagyok! Próbáljatok meg normálisan öltözni 110-es csípővel, 68-as derékkal.... és 5x nagyobb seggel! -.-'

Amúgy én is körte alak vagyok de legalább küzdök ellene.

2010. júl. 23. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!