Mit tegyek, hogy legyen kitartásom?
Ez a te fejedben dől el.
Valszeg azért nincs kitartásod mert magad sem akarod.
Vagy összeszeded magad és megcsinálod, vagy nem.
Ajj miket irtok!
Figyelj rám!Akkor menne a legjobban ha nem vonnál meg magadtól semmit!Ehetsz csokit is, hamburgert is csak az a lényeg, hogy nem mindegy mikor eszed meg! 12:00-ig egyél szénhidrátot (szendvics, kenyér stb.)14:00-ig főtt ételt bármit csak tudod keveset :) és 18:00-ig pedig zöldség, gyümölcs,hús félék(pl:grill csirke) Ha ismerős a diéta akkor előre szólok hogy ez nem diéta hanem életmódváltás és a neve: Norbi update!Nézd meg Norbi oldalán, hogy hányan fogytak le 50-60 kg-ot!Ha ez nem ad elég motivációt!Akkor én csak azt mondhatom, hogy nem tudok segíteni! :( De viszont ha megérted a lényegét, és hogy nem az éhezésről szól akkor sok sikert kívánok hozzá! :)
Először is: bűntudatod soha ne legyen azért, mert eszel.
Ha pedig csak magaddal szemben érzel bűntudatot, amiért sokat ettél, az azt jelenti, hogy van akaraterőd a fogyáshoz, már csak a kitartás hiányzik. Én 3 éve fél év alatt 25 kilót fogytam, most újra futok és figyelek mit eszek. Az édességeket próbáld meg gyümölcsökkel helyettesíteni, a cukrot édesítőszerrel. Sajnos a pizzát és a hamburgert ki kell iktatnod az étrendedből egy időre, amíg fogyózol. De nem örökre! Később ha megeszel egy pizzát attól nem hízol vissza, ha akkor is edzel még.
Nekem az első eredmények adnak kitartást. Amikor látom, hogy futottam 1 hónapig és kisebb a hasam. Azt tanácsolom, tűzz ki egy időtartamot magadnak, pl. 1 hónapot és sportolj, ne egyél édességet és sok pizzát, és amint meglátod az eredményt, hogy fogytál, büszke leszel és elégedett.
Nekem bevált, sok sikert kívánok neked!
valószínű nincs túl nagy szükséged a diétára.. ugyan is ha lenne akkor meg tudnád állni.. nehezen de megtudnád...
másik lehetőség ha kivánod egyél meg belölük egy darabot.. és kész, diétába is jó néha ha megadod amit a tested kiván néha, "mert ha te jó vagy vele akkor ő is megprobál a lehetőséghez mérten jó lenni hozzád"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!