Mi a titka, annak, hogy legyen kitartásom egy *fogyókúrához*?
OKé, szóval nem fogyni szeretnék, csak a hasamat *laposítani*, de valahogy ha hozzákezdek ahhoz, hogy napi 2 liter vizet iszom, és minden nap tornázom, egy hét után belefáradok. Szeptember óta körülbelül 5ször kezdtem neki, de mindig abbahagytam. Kérlek adjatok tanácsokat, nektek mi a titkotok?
(Bocs, ha ez már "lejárt" téma)
nekem a cél lebeg a szemem előtt. és van egy anorexiás mondás (nem vagyok az), ami magyarul valahogy így hangzik:
csak egy pillanat a szádban, de örökkévalóság a csípődön".
és a kontroll miatt erősebbnek is érzem magam az élet többi dolgában. na, meg az eredmény motivál. kitartás!
húúú köszii csakúgy nő az önbizalmam. =D Oké. lehet, hogy kretén vagyok, de ez van, oké? Feltettem egy kérdést, ha nincs rá válaszod, ne írj, aztán ennyi. Megvagyok nélküle.
Első válaszolónak, köszönöm. (= Igazából most vagyok túl egy felvételin, de most már felvettek, szóval nekiesek mégegyszer holnaptól. =D
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!