Adjatok lécci has- és combkarcsúsító tippeket. Akár fogyókúrához, akár ahhoz hogy tetszek a fiúknak!?
kerüld a zsíros ételeket. a kenyeret és a tésztafélét egy az egyben iktasd ki az étrendedből. szintén kerüld az alkohol fogyasztást és a mértéktelen kávézást, dohányzást (a narancsbőr kialakulását ezek segítik). minden nap mozogj. ha egy nap csak fél órád van rá, nem baj, akkor annyit, jobb, mint a semmi. heti minimum kétszer 1-1,5 órát mozogj intenzíven (bármit, amit szeretsz).
gyakorlatok: hasizom erősítésre még mindig afelülés a legjobb. az izom sokkal több kalóriát használ fel, mint a zsír, ezért ha izmosabb leszel és az étrendet betartod, fogy ni fogsz. comb: négykézláb állásból emelgesd először a jobb, aztán a bal lábadat. aztán feküdj oldalt, támaszkodj fel.a felül lévő lábadat tedd keresztbe a másik előtt, és az alul lévőt emelgesd. ez kifejezetten a comb belső felét karcsúsítja (csinálni egyszerűbb, mint leírni).
ha teheted, járj lovagolni, combra, fenékre a legjobb, vagy úszni, az minden izmot megmozgat.
remélem segítettem :)
Én pár hónapja kezdtem el zumbázni, nem mondom hogy sok kiló ment le, viszont érzem hogy sokkal feszesebb lettem. Ha van a környékeden, akkor esetleg érdemes kipróbálni, nekem nagyon bejött, mert amúgy elég lusta vagyok és nem mozognék, de ide inkább a hnagulat miatt megyek és tökjó :)))
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!