Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen mozgást kéne csinálnom?

Milyen mozgást kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
Sziasztok érdekelne,hogy szerintetek milyen mozgást csináljak.Mert szerintem nekem már a kardió nem elég!Ugyan is 56-57kg/163cm vagyok és szeretnék lefogyni 52 kg-a!Persze mellette úgy is étkezem de szerintem az nem elég ,hogy naponta bicajozok 10 km-t de úgy hogy abból a felét gurulok viszont visszafele végig felfele kell tekernem hegynek és azért elég kemény ,szóval ennél többet nem bírnék bicajozni!De azt is tudom hogy ez semmi valami még kéne valami zsírégető torna vagy nem tudom!A futás jó szoktam is csak ilyen melegben nem nagyon bírom, meg a biciklizésben jobban el is fáradok mert az a hegy 36 fokos melegben kikészít!Valamit tudnátok ajánlani mert már "nincs olyan sok" az álomalakhoz!De viszont elég nehéz már így egy kilót is fogyni!
2011. júl. 13. 09:39
 1/1 bix ***** válasza:
alacsony testzsírnál minden gramm szenvedős sajnos. ne a távon hanem az intenzitáson variálj. ha már hegy akkor intervallumos futás... sprint és kocogás folyamatos variálása, pl kezdésnek 30s sprint 1perc kocogás. ha ezt szép lassan ki tudod tolni 1 óra köré akkor azért nem kevés kalóriát égetsz el... a tv előtt tornázós mókákkal nem fogsz olyan alakot elérni mint amit látsz, ők se ezzel vagy csak hosszú évek alatt érték el...
2011. júl. 13. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!