Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám ismét megindítan...

Hogyan tudnám ismét megindítani a fogyást?

Figyelt kérdés
185 cm magas vagyok! Kb úgy 3 hónapja fogyókúrázok, mielőtt elkezdtem 112 kg voltam, ebből 2 hónap alatt leadtam 16 kg-ot szer segítségével vagyis most már csak 96 vagyok. Ezzel az a baj hogy még most is 96 vagyok, mióta elfogyott a szer amit szedtem nem tudok tovább fogyni és csak tartom a súlyomat... Többet biztos hogy nem fogok szert szedni, de hogyan tudnám ismét megindítani a fogyást? Naponta 2-szer étkezem, reggel-délben, csak vizet iszok de abból kb úgy napi 3 litert, konditerembe is járok hétköznaponta...
2011. júl. 12. 21:34
 1/2 anonim válasza:

Milyen "szert" szedtél te?

Amúgy a normális kajálásra + mozgásra nem gondoltál, hogy úgy egyszerűbb lenne? Mikor felejtik már el az emberek ezt a koplalásos hülyeséget, meg hogy 2x enni egy nap...

[link]

Ezt olvasd el, ez alapján csináld.

2011. júl. 13. 02:40
 2/2 bix ***** válasza:

ez a baj a "szerekkel"... mit szedtél be?

lassú az anyagcseréd ez a baj. a napi 2 étkezés az lósz@r. 5x kéne enni kicsit, reggel ch dús kaják estére már csak fehérje. edzésen mit csinálsz és mennyit? milyen intenzitással?

normális kajára kéne áttérni, és növelni a mozgás intenzitását, de készülj fel hogy mivel valszeg iszonyat belassult az anyagcseréd a normális evés miatt 1-2 kiló akár vissza is jöhet...

2011. júl. 13. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!