Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Van olyan termék/tabletta,...

Van olyan termék/tabletta, ami valóban segít megindítani a fogyást?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele, hogy fogyni diétával és sporttal lehet, de egyrészt akkora a súlyfeleslegem, amivel rendes zsírégető sportot nem is nagyon űzhetek (de megpróbáltam... teljes kimerülés lett belőle), másrészt meg körülbelül 1 hétig birom tartani a normális étkezést, azzal, hogy nagyon odafigyelek mindenre. Utána lankad a figyelmem, (főként a munkám és elfoglaltságaim és lehetőségeim miatt) és akkor jön egy hullámvölgy, amiből nagyon nehéz kimászni, főleg, ha semmi eredmény nincs. Márpedig 1 hét alatt milyen eredményt várhat az ember?!

Szóval, ha kérhetem, akkor ne kioktassatok, hanem ajánljatok olyan terméket, ami nem méreg, és használ. Nem 2 nap alatt akarok 20kg-t fogyni, csak elindulni, a normális ütem szerint. Hogy esetleg az első 10 kg picit gyorsabban menjen le... és az már akkor motiválna, hogy kitartsak akkor is, amikor az élet nem kedvez az új életmódnak.

Köszönöm a válaszokat

2011. márc. 9. 08:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Föladtad a leckét,nehéz válaszolni .
2011. márc. 9. 08:41
 2/14 anonim ***** válasza:
Én itt max a hashajtókra tudok gondolni, mert az nem engedi felszívódni a kaját.. De ez szerintem káros. Egyébként ez a fogyási módszer holivudiban a nagy divat. A másik az hogy szerintem ne dőlj be az ilyen fogyasztó dolgoknak, mert a 99% átverés.. Szerintem sportolj tovább, ha meg elfáradsz akkor pihenj és folytasd tovább. Ha már megizzadsz az jó jelnek számít.. Sok sikert!
2011. márc. 9. 09:04
 3/14 melcsiboszi ***** válasza:

Én az almaecetről hallottam, hogy kis mennyiségben vízben feloldva elősegít(het)i a fogyást. Én is kipróbáltam, szerintem max. annyival segítette elő, hogy olyan undorító íze van, hogy utána nem bírsz enni. :) Na jó, azért annyira nem rossz, csak nem szabad sokat tenni belőle a vízbe.

Ezenkívül ha sokat iszol (vizet, ízesítetlen zöld teát) egy nap, máris kevesebbet fogsz enni kívánni, ami ugyancsak segíti a fogyást.

És még amit érdemes lehet kipróbálni szerintem (én még nem próbáltam, mert babát várok, és azalatt nem lehet, de majd ki akarom próbálni), a Hoodia spray ( [link] ami egy bizonyos kaktusz kivonatából készül, és állítólag csökkenti az étvágyat. Nem kerül olyan csillagászati összegbe, mint a többi ilyen szer, és nem ígérnek hozzá olyanokat, hogy egy nap alatt x kilót fogysz, csak annyit, hogy étkezések előtt spriccelni kell belőle a nyelv alá, és akkor az ember kevesebbet kíván enni. Szerintem ezt érdemes kipróbálni, csak mondom, babás vagyok, és így nem volt szabad nekem, mert asszem van valamennyi alkoholtartalma (?).

Mindenesetre ha kipróbálod, írd majd le a tapasztalataidat! :)

Sok sikert!

2011. márc. 9. 09:11
 4/14 anonim ***** válasza:

Sport előtt L-karnitin..

válassz olyat amit bírsz csinálni:)

Esetleg kocogás, változó ütemmel. Én is csinálnám csak most beteg lettem:S

De egyébként alapból szedek L-karnitint és így sokkal jobban bírok mindenféle edzést:) Pedig még olyan gyógyszert is szedek aminek az a mellékhatása, hogy futás meg ilyesminél fájnak az ízületeim (ugrálásnál is), főleg a derekam:S De nem adtam fel egyszer se mert nem akarok eltunyulni:)

Na szóval az L-karnitin összességében javítja a teljesítményedet és igenis segít beindítani a folyamatokat:) Én nem nagy túlsúlyból indultam (68 kg 173 centihez) ilyen adatokkal: mell 90, derék 75, csípő 100, comb 59. Ez volt január elején. Most: mell 90, derék 66, csípő 96, comb 55. Igaz diétázok is, de szerintem ennek köszönhető, hogy viszonylag hamar megindult a fogyásom, mert azt olvastam, a stagnáló súly megindítására is alkalmas :))

2011. márc. 9. 09:31
 5/14 anonim ***** válasza:

próbáld ki a zöld teát és az almaecetet

csodákra ez sem képes, de tud segíteni

amit még én megfigyeltem magamon, hogy ha tejterméket eszek akkor jobban megy a fogyás

pl reggelire joghurt, kefír, vacsorára túró és jobban telít és erőt is ad

2011. márc. 9. 09:51
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt. :)

Kedves 09:31!

Ha én 68 kg lennék, nem is akarnék fogyni... de én ennél kb 50kg-val több vagyok. :)

Amúgy próbáltam az L-karnitint sport előtt... edzőteremben. Elég kemény edzéseket lenyomtam...70 perc futó/elipszis/canga váltakozva... hegymenetben meg minden. Heti 3x.... stb. Kb bírtam 1 hónapig, utána úgy lepurkantam, hogy a lépcsőn alig bírtam feljönni. Mármint nem az izom meg az izület, hanem általános fáradtság...

És nem hogy fogytam volna, még híztam (persze biztos izom, de ez kit vígasztal?) ...

Most a zöld tea kapszulán elmélkedem, talán 1-2 hónapig még nem "mérgez" annyira, mint amennyire jó hatással van a súlyomra. Vélemény?

2011. márc. 9. 10:58
 7/14 anonim ***** válasza:
Igazából az használna,ha kevesebbet ennél.
2011. márc. 9. 12:42
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha semmi nem segít akkor szerintem érdeklődj orvosnál a gyomorgyűrűről. Az sokakon segített.
2011. márc. 9. 12:58
 9/14 A kérdező kommentje:

Kedves 12:12-es

Te most feltaláltad a spanyol viaszt! :)

De nem olyan egyszerű kevesebbet enni, ha a szervezetnek sokkal nagyobb súlyt kell elbírnia, ehhez azért nem elég a madáreleség...

Sőt ha túl keveset eszek, akkor meg belassul az anyagcserém...

Ahhoz meg se időm, se lehetőségem hogy minden kaját kiméricskéljek... ezért kell valami ami segít abban, hogy egy normális étkezés mellett fogyjak.

2011. márc. 9. 14:19
 10/14 anonim ***** válasza:
49%
ilyen hozzáállásal te nem mostanában fogsz lefogyni
2011. márc. 9. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!