Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Van olyan termék/tabletta,...

Van olyan termék/tabletta, ami valóban segít megindítani a fogyást?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele, hogy fogyni diétával és sporttal lehet, de egyrészt akkora a súlyfeleslegem, amivel rendes zsírégető sportot nem is nagyon űzhetek (de megpróbáltam... teljes kimerülés lett belőle), másrészt meg körülbelül 1 hétig birom tartani a normális étkezést, azzal, hogy nagyon odafigyelek mindenre. Utána lankad a figyelmem, (főként a munkám és elfoglaltságaim és lehetőségeim miatt) és akkor jön egy hullámvölgy, amiből nagyon nehéz kimászni, főleg, ha semmi eredmény nincs. Márpedig 1 hét alatt milyen eredményt várhat az ember?!

Szóval, ha kérhetem, akkor ne kioktassatok, hanem ajánljatok olyan terméket, ami nem méreg, és használ. Nem 2 nap alatt akarok 20kg-t fogyni, csak elindulni, a normális ütem szerint. Hogy esetleg az első 10 kg picit gyorsabban menjen le... és az már akkor motiválna, hogy kitartsak akkor is, amikor az élet nem kedvez az új életmódnak.

Köszönöm a válaszokat

2011. márc. 9. 08:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Miért milyen a hozzáállásom?

Megkérdezhetem, hogy hány kg vagy? Volt-e valaha 10kg-nál több túlsúlyod?

Mert amíg nem tudod milyen kövérnek lenni fogalmad sincs milyen fogyókúrával küszködni...

2011. márc. 9. 20:01
 12/14 anonim válasza:

Tökéletesen igazad van, kedves kérdező !

Én 170 cm, vagyok és 100 kg. Rettenetesen nehéz a fogyókúra, számomra is. Mindenki mondja csak annyi a titka, hogy ne egyek és sportoljak.

Ezzel csak 1 baj van :

Sport : Nem bírom mert belefulladok !!!! Rettenetes ilyen súlyfölösleggel tornázni, mozogni, szúr, nyilal még a szívembe is ha tornázok...

Kevesebb étel ? : erről csak annyit, hogy ha nem eszek csak minimálisat elszédülök, márpedig én ezt a munkám miatt nem enegedhetem meg magamnak. + a fejem is állandóan fáj ha nem eszek eleget. Félre értés ne essék nem eszek meg napi fél disznót , sött itt és most közlöm : vega vagyok !!!!! útálom a hús ízét, nálam az édességgel van baj. Abból sajnos jöhet "bármennyi".. na de vissza a lényeghez, egy 100 kg ember nem engedheti meg magának, hogy pár db gyümölcsön és teán éljen, mert összesik 2 hét után !

Csak éppen ezt a vékony emberek el sem tudják képzelni !

Jó lenne ha valaki minket is megértene.

Tudom én akart, elszántság..stb kell hozzá, de ha nincs rá elegendő pénz és idő rohadt nehéz !

Ezúton megragadnám az alkalmat, hogy ha valaki ebben a cipőben járt és megoldott írja le , hogy sikerűlt !

Köszönöm !

Üdv : egy sorstárs : )

2011. márc. 10. 20:21
 13/14 anonim válasza:

Habár én sorstárs voltam, így megértem, hogy min mentek keresztül, de én sem tudok mást írni, mint azok, akik szerintetek nem érti meg, milyen nehéz kövéren. Majdnem 100 kg-ról indultam, kegyetlenül szenvedtem, de most 65 körül mozgok...

Nem pénz és nem feltétlenül idő kérdése... legalábbis nálam nem ezen múlt. Nem vettem drága kajákat, táplálékkiegészítőket, csodaszereket(egyet próbáltam ki, de nem érte meg a pénzt), sőt egy jó ideig nem is sportoltam, nem bírtam, plusz még asztmás is vagyok, nehezítő körülménynek.

Sajnos csak elhatározás kérdése. Ha valaki nem veszi a fáradtságot, hogy igenis odafigyeljen, hogy mit és mennyit egyen, akkor nem fog menni. Nem bántásból írom... pontosan megértem, hogy milyen nehéz... de más módszer nincs.

2011. márc. 16. 16:50
 14/14 melcsiboszi ***** válasza:

Azért odafigyelni arra, hogy mit és mennyit eszik valaki nem ugyanazt jelenti, mint "kiméricskélni" minden kaját, nem?

Ez nem igényel különösebb időt, max. egyszer előtte érdemes lehet leülni és megtervezni, legalább nagyvonalakban, hogy reggelire, tízóraira, ebédre, uzsonnára és vacsorára mit eszel.

2011. márc. 17. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!