Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne ismét megindíta...

Hogyan lehetne ismét megindítani a fogyást?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy lassan, de biztosan elég nagy (15-16 kg) súlyfeleslegtől szabadultam meg. Feszes maradtam, semmi gond. Rengeteget sportolok, a diétát folytattam, szénhidrátot alig eszem, az is gyümölcscukor, fehérjét fogyasztok hal, tojás, tejtermék formájában és zöldségeket, rengeteget:)

Jelenleg 175 cm vagyok és 61 kg, ami nagyon jónak mondható, de még látom, honnan kellene egy kicsinek lemennie. Alapavetően meglehetősen kisportolt vagyok, az izmaim is nyomnak elég sokat, de úgy gondolom, még 4 kg lekúszhatna a hasamról. (89-71-91 a paramétereim)

Mostanra a diéta és a rengeteg sport ellenére stagnálok ezen a súlyon. Szűztea kapszulát szedek másfél hónapja, szépen kitisztított, most is szedem.

Kb heti 20 órát töltök aerob sporttal (futás, lovaglás, aerobic, kosárlabda) illetve kondizom.

Nagyon köszönöm előre is a válaszokat!

2010. okt. 5. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez tényleg ideálisnak tűnik.Szerintem vagy növeld a mozgás hosszát,intenzitását,vagy még kevesebb,minőségibb ch kell.

És ha már ilyen szép eredményt értél el,akkor lassan szokj le a mérlegről és a testzsír%odat mérd,az a lényeg.

Azzal a kapszulával meg óvatosan!Jót még nem hallottam róla.

2010. okt. 5. 21:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Igazából tényleg a derekam körül van még némi problémám.... nem akarok félmunkát végezni... :)

2010. okt. 5. 22:00
 3/4 anonim ***** válasza:

A napi kajádban összesen mennyi gramm a fehérje és a szénhidrát? Ha tényleg annyira megy a sport, akkor elég több fehérjét és kevesebb szénhidrátot enni.

Meg ha lehet egy képet mutathatnál, mert 175 magassághoz ~60 kg kisportoltan az nekem valahogy érdekesen hangzik. Minimum 70-nek kéne lenned, ha tényleg van rajtad izom is.

2010. okt. 6. 03:04
 4/4 anonim ***** válasza:
57 kg nagyon kevés, ilyen magassághoz kb. 16 évesen normális, felnőttként nem.
2010. okt. 6. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!