Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi ez a bűvös 1500 kalóriázás?...

Mi ez a bűvös 1500 kalóriázás? Marhaságokat ne terjesszünk már!

Figyelt kérdés

Rengetegen írják hogy 1500kcalt kell enni a fogyáshoz,ami hülyeség mert nem mindenkinél van így. Én speciel 1500kcalal éppenhogy súlyt tartok,sőt ha rosszabb az összetétel, hízok. Én csak kb 1000kcallal tudok fogyni,mivel egész nap ülő munkát végzek,a napi aktivitásom az 1óra ellipszisezésben ki is merül,ezen kívül a seggemet nem emelem fel.

Az orvisilexikon.hu oldalon nagyjából ki lehet számolni magasság és aktivitás szerint a megfelelő kalóriabevitelt. Szóval ezt az 1500kcalozást felejtsük már el.

2011. júl. 10. 15:04
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

A mensimmel minden ok,köszöni szépen:) Ruhaméret?én ebben sohasem voltam otthon,nemtudom, ami feljön rám azt felveszem. Most megnéztem pár felsőmet,hát szerintem jónagy hülyeség némelyik,xl-xxxl :D Azért azt tudom hogy nem ilyen durva a helyzet:)

Az izmosodásban én nem hiszek,mivel ahoz hogy izmot lehessen felszedni szénhidrát többlet és súlyzós edzések kellenek. Énmeg pont a fordítottját csinálom.

2011. júl. 11. 11:10
 22/23 anonim ***** válasza:
kép rólad? mert úgy érzem, te nem látod tisztán önmagadat!
2011. júl. 11. 11:16
 23/23 anonim ***** válasza:
Hat szerintem se. Nem tudom elkepzelni hogy xl-es poloid vannak Talan nagyobb melleid vannak mint Pamela Andersonnak,vagy mi.
2011. júl. 11. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!