Mi ez a bűvös 1500 kalóriázás? Marhaságokat ne terjesszünk már!
Rengetegen írják hogy 1500kcalt kell enni a fogyáshoz,ami hülyeség mert nem mindenkinél van így. Én speciel 1500kcalal éppenhogy súlyt tartok,sőt ha rosszabb az összetétel, hízok. Én csak kb 1000kcallal tudok fogyni,mivel egész nap ülő munkát végzek,a napi aktivitásom az 1óra ellipszisezésben ki is merül,ezen kívül a seggemet nem emelem fel.
Az orvisilexikon.hu oldalon nagyjából ki lehet számolni magasság és aktivitás szerint a megfelelő kalóriabevitelt. Szóval ezt az 1500kcalozást felejtsük már el.
Mert szerinted a gyümölcsöknek nincs kcal tartalma? Dehogyisnem.Sőt mémelyik igen magas szénhidráttartalommal rendelkezik.
Persze ezt sulykolják belénk hogy a gyümölcs szép és jó és egészséges,ami igaz is ,mert jobb mintha csokikat meg csipszeket ennénk. De azért a gyümölcsök sem nullkalóriásak!
érdekes, kiszámoltam az orvosilexikon.hu-n az adataiddal a kalóriaszükségleted
1806 kcal kellene neked a testtömeged megőrzéséhez, nem 1500, annyi az alapanyagcseréd...de koplalj csak nyugodtan tovább...
Persze,néztem énis az orvosilexikont. De bakker ha nem fogyok annyitól akkor mégis mit csináljak?
Amúgy koplalni nem koplalok,szinte egész nap kaja lóg ki a számból,mert azt az 1000kcalt is nagyon jól meglehet ám csinálni hogy ne éhezzen az ember egyáltalán.
3,5hónapja majdnem minden nap,2hetente 1 napot kihagyok.
Képet azt nem teszek fel,nem mutogatom magam a neten :)
fej nélküli? hányas ruhákat hordasz? 36-38, ugye?
2,5 hónap alatt elég izom ment rád, persze, hogy stagnál a tömeged, de centikben fogyhattál jócskán...
koplalás nem megoldás, rendszeres egyáltalán még a menzeszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!