Nem félrevezető, ha azt tanácsolják a fogyózóknak, hogy kell napi 2000 kalória egy nőnek a fogyáshoz?
Beleszólhatok? A fogamzásgátlóban nincs kalória, és éhségérzetet sem okoz - aki ezt állítja, az a saját falánkságát indokolja egy jól hangzó dologgal.
Hormon viszont van benne, ami ha nem megfelelő, vagy nem megfelelő a mennyisége, vagy csak simán bekavar a hormonháztartásodba, na az hizlal.
Amúgy meg... ÁTLAGOS nőre kérdeztem rá, hangsúlyozva, hogy egyénlileg kell kiszámolni.
Nekem mindegy, ki mennyit számolt ki magának, csak ne terjessze, hogy MÁSOK "akár" 2000 kcal-lal is tudnak fogyni.
hát, ha mondjuk 70-80 kiló a nő, az bőven átlagos szerintem, s eleve a sját teste cipelése elég sok kalória, és ha még mozog is, akkor ez nem olyan sok. Csalóka, hoyg az ember azt tekinti "átlagosnak" ami a saját környezete. De attól, h én és környezetem egy irodában ülünk egész nap, még nem ez az "átlagos" Aki a napon izzad, dolgozik 10-12 órát( mert az viszont M.o-n tényeg átlagos)az szerintem simán fogy 2000 kcal mellett.
Az ÁTLAGnő nem egésznap egy légkondis helyiségben ül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!