Hogyan tudnám megállni hogy ne nassoljak?
Figyelt kérdés
Cukrászként dolgozom,kóstolni igazából nem kell,de mégsem bírom megállni.közel 40 kg felesleg van rajtam,szeretnek lefogyni.
Valaki tudna nekem segíteni?
2011. júl. 1. 21:02
1/3 anonim válasza:
szia
Szigor önfegyelem diéta sport csináljuk együtt?
ha igen nyomj privit
2/3 anonim válasza:
Moss sűrűn fogat:D De most kajak..:D
3/3 anonim válasza:
Én is cukrászdában dolgozom és rengeteg fagyit sütit ettem. Kiderült viszont hogyha sok cukrot eszem a gyomrom gyulladásban van és a szervezetem nem tolerálja a sok cukrot. Úgyhogy 2 hete nem eszem cukros ételeket és ugyanúgy dolgozom. Engem az motivál hogy jól érzem magam nem fáj a gyomrom és semmi bajom nincs. Próbáld meg hogy az motiváljon hogy le tudj adni a feleslegedből. Én vagyok a példa hogy meg lehet állni csak az ember agyának kell átállnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!