Szerintetek Mit tehetnék? Nem tudom megállni, és már önbizalmam sincs. :S
Leírnám a problémámat.
14 éves vagyok. ( mielőtt elkezdené valaki h lökött tinédzser vagy biztos vékony vagyok nem vagyok) na szóval, sikerült felszednem a kilókat. ( nem túl sokat de a hasamon látszik) mindig is vékony voltam. na de a FŐ PROBLÉMA!
Hogy állandóan eszek,nem tudom megállni,érzem h tele vagyok de még mindig eszek... nem bírom megállni. próbáltam h rágózok,vagy zöldséget eszek h ne hízzak, de nem elég. mindig úgy érzem hogy tele kell lennie a gyomromnak, már pedig ez nem jó:S mit tudnátok neked ajánlani? szeretnék fogyni is, már nagyjából elkezdtem,de mindig ettem ( cukor,fehér liszt,cukros löttyök stb elhagytam és nem is hiányolom) de mindig eszek valamit...:S sokan is mondták h ez már szörnyű,mert egy gyönyörű vékony lány voltam aki modellkedett, ma meg rám jött 10 kiló és mindenkitől csak azt kapom h dagatt vagyok... segítsetek,nagyon elvagyok keseredve. már pedig ha ilyen falás rohamom van akkor biztos h nem tudok lefogyni hiába mozgok rengeteget,mindig is sokat mozogtam és fogok, de nem megy... így elment az önbizalmam is...:S már bármit megvennék,vagy kipróbálnék... kicsit hosszú lett bocsánat. csak hogy meglássátok h tényleg nagy a problémám :S Köszönöm előre is 14L
A lényeg mindig is az önuralom. Ha vékony szeretnél lenni, akkor nem vagy igenis csak zöldséget tejföllel, sajtal, vagy gyümiket, esetleg zabpelyhes turmixokat sok gyümölccsel, vagy joghurtot (TE csináld otthon a naturba édesítő+pépestítt gyümi) egyél..Ezen kívül szobabicaj, sok folyadék, ami eltelít, és régi képek nézegetése az önmegtartóztatás sikeressége érdekében..
Sok sikert..
az a baj, h tág a gyomrod. össze kell szűkíteni, így kevesebb is elég lesz, ha kajálsz.
nekem sikerült, pedig régen én is nagy zabás voltam.
pár napig bírd ki, hogy csak akkor eszel, amikor már korog a gyomrod. hallhatóan. és akkor eszel egy kicsit. mondjuk egy paradicsomot egy kis párizsival. netán egy kefirt pár szem korpovit keksszel.
mindig keveset, és csak akkor ha éhes vagy! én már fogytam 5kg-t. igaz, lassan, de nem fog visszajönni, mert sportolok is.
Utolsó előtti vagyok.
Akkor még nem vagy benne,ha nem tudsz akkor nem vagy benne.Ennél jobban kell érezned.Amit meg az utolsó írt nehogy kipróbáld.Egy napig se koplalj.Azt az egyet soha,mert a szervezeted pánikba esik,és ahogy kajához jut a tested az úgy ahogy van elraktározza.Inkább naponta 5× keveset.Csokit,péksütit,fehér kenyeret,hanyagold.Fehér kenyér helyett egyél tk(teljese kiőrlésű kenyér) kenyeret.A sparba lehet kapni leárazva mindennap ilyen kenyeret.Szóval nem vág földhöz.Én is ezzel fogytam 10 kilót 3 hónap alatt.Azóta eltelt fél év.Ha gondolod küldök neked privátba képet hogy hogy néztem ki akkor és hogy most.(csak hogy elhidd...:P:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!