Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mindig eltünik az önbizalmam,...

Mindig eltünik az önbizalmam, hogy tehetnék érte hogy tartós legyen?

Figyelt kérdés

mindig azt nézem hogy mások milyen szépek milyen jól öltözködnek. szeretnék megváltozni! én magammal szeretnék foglalkozni, nem másokkal.még csak egészséges önbizalmam sincs. mindig mások képeit nézem hogy milyen szépek, milyen jók a ruháik, népszerűek, divatosak. mindig próbálok megváltozni, pár napig sikerül és utána megint lelombozódok. mit csinálhatnék?

én is szép és csinos szeretnék lenni! :(

ja amúgy lány vagyok :D

2011. jan. 30. 14:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehetsz nepszeru, ha egyszer valaki megharagszik rad es mindenfelet mondd rolad masoknak. Inkabb legyenek igaz barataid, oket idovel meg fogod talalni.

Es minek megvaltozni? Hogy olyan legyel mint masok? Szerintem a sajat stilus es eszme sokkal fontosabb, egyedibb es erdekesebb mint az atlagos.

2019. aug. 20. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!