Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A petrezselymes krumpli...

A petrezselymes krumpli nagyon hizlal?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

sztem nem jobban mint maga a krumpli

viszont úgy tudom hogy a petrezselyem elvileg szárítja a szervezetet nyersen, tehát a vizes részeket pucolja, bár lehet hogy ez főt formában krumplival nem jön elő...

2011. júl. 1. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
Önmagában semmi nem hizlal. A zsíroskenyér sem hizlal, a csoki sem hizlal... az hizlal, ha mozgásszegény életet élsz, és egész nap zabálsz. Ha ebédre megeszel egy normális adag petrezselymes krumplit, attól nem fogsz hízni egy grammot se.
2011. júl. 1. 16:01
 3/4 bix ***** válasza:
81%

a krumpli is szénhidrát. méghozzá kevés rostot tartalmaz, ezért kerülendő. a rizs is keményítő jellegű szénhidrát, de jelentősen több benne a hasznosítható tápanyag.

olyan hogy nagyon hízlal nincs. ha zöldségből viszel be egy nap 3000 kcalt mozgás meg nuku, hát akkor a zöldség is nagyon hízlal

én inkább úgy fogalmaznék, hogy ha lehet kerüld

2011. júl. 1. 16:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkinek. Rengeteget mozgok egy nap, ebbe nincs hiány. :D éss most anya csinál hétvégén és ezért kérdeztem, szval ez csak most lesz. Nagyonnagyonnagyon ritkán van petrezselymes krumpli.Utoljára nem is tudom....biztos volt egy éve hogy csinált. :D szóval ez csak egy egyszeri alkalom lesz. :DDD
2011. júl. 1. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!