Mézes-mustáros csirke + petrezselymes krumpli összeillik? Vagy írnátok olyan receptet ami gyors és könnyen elkészíthető? (Receptet is írj kérlek! )
Figyelt kérdés
Köszönöm !2010. júl. 18. 23:38
1/4 anonim válasza:
én krumplipürével csinálnám, vagy sima főtt krumplival mivel a petrezselymeset nem szeretem de ettől függetlenül jó a petrezselymes is sztem. Itt találsz recepteket én általában innen szoktam, van nagyon sok jó és könynen elkészíthetők:
2/4 anonim válasza:
Minden összeillik, ami neked ízlik.
3/4 anonim válasza:
Mi inkább rizzsel szoktuk, azt hiszem. De egyébként tényleg az számít, hogy nektek mi ízlik. Ha szeretitek, nyugodtan csinálhatjátok petrezselymes krumplival is.
4/4 anonim válasza:
Nah, en ezt pont hetvegen foztem.
Mi, parolt zoldseggel ettuk, csirkeszarnybol csinaltam. Melle vegyessalata, sima ecetes-cukros leben.
Off: oke, hogy altalaban mindenki odaig van ezert a kajaert, de most komolyan, nem tokre olyan, mint a vadas?
Alig kulonbozik, en meg valami pikans cuccra szamitottam... nagy csalodas volt, pedig utolag belegondolva, valoban trivialis, hogy a mustar- mez kombobol hasonlo iz jon ki.(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!