Kóstolta már valaki az almás pulykamájat? érdemes kipróbálni? Megnéznétek és esetleg kiegészítenétek a receptem? Krumplipüré vagy petrezselymes krumpli legyen hozzá?
Figyelt kérdés
Hozzávalók:
50 dkg pulykamáj (esetleg csirkemáj)
1 fej hagyma
2 közepes alma
5-6 kiskanál olaj
só,bors,kevés majoránna
Elkészítés:
Lekarikázott hagymát olajon sárgára pirítjuk. Majorannával és 0,5dl vízzel lefedve 3-4 percig pároljuk. Beletesszük a pulykamájat és pár percig összepároljuk.(10-12 perc) Hozzáadjuk az almát, borsot esetleg egy kevés fehérbort majd 7-8 percig pároljuk. Ha elég kis darabokra vágtuk a pulykamájat pompás falatokat készítettünk! Jó étvágyat!
2010. nov. 12. 10:12
1/2 anonim válasza:
szia! ez nekem nagyon tetszik, biztosan nagyon finom. nem kell bele más szerintem. én krumplipürével, de méginkább
krumplikrokettel vagy krumplifánkkal köríteném.
üdv.
2/2 A kérdező kommentje:
Uhh!!...aki teheti próbálja ki mert nagyon finom lett :)
2010. nov. 12. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!