Hogy a legfinomabb a petrezselymes krumpli?
Figyelt kérdés
Nem olyanra gondolok,ami úszik a lében,hanem olyan pirított fajtára.2011. jún. 7. 13:33
1/6 anonim válasza:
Én úgy imádom, hogy megfőzöm előre a krumplit úgy hogy karikákra vágom és úgy dobom bele a vízbe. Aztán leszűrőm majd pici zsíron serpenyőben megpirítom, amíg le nem pirul. A végén só és petrezselyem.
2/6 Rorika válasza:
Általában újkrumplibol a legfinomabb. Sós lében megfőzöd leszüröd. egy csokor petrezselymet durvára vágsz, kevécs olajon egy kicsit megpiritod ráöntöd a fött krumplira, össze rázod és kész.
3/6 anonim válasza:
Előre főzöm egy kicsit a krumplit, nem sózom. Margarint felovasztok beleteszem fele petrezselymet és erre ráteszem a krumplit.Ritkán keverve pirosrasütöm, majd teszek rá ételízesítőt, sót és a többi petrezselymet ezzel még összesütöm és kész.
4/6 anonim válasza:
én szoktam pirosra sült petrezselymeskrumplit csinálni, régiből is és újból is.
a darabolt krumplit ruhán leszárítom és bővebb zsírban serpenyőben olyanra sütöm, hogy úgy kb "félúton" legyen a sültkrumpli felé.
kiveszek egyet, ha puha, fedő segítségével leöntöm alóla a zsírt, és akkor szórom meg friss petrezselyemmel, sóval.
azonnal tálalom, mert csak frissen kisülve finom.
hidegen összeesik, melegítve már nem az igazi.
5/6 doboszoli válasza:
Háááát, jó nagy szelet sült tarjával, meg kovászos uborkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!