Hogy győzzem le az állandó éhséget és az ezzel járó falánkságot a diétám alatt?
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 15:13
11/12 anonim válasza:
Én 36 éves férfi vagyok, nekem könnyebb dolgom van mint a hölgyeknek.Én igy fogytam le 24 kilót 6 hét alatt (!):Azt mondtam magamnak: Hétfő ,kedd, szerda csak reggeli,(teljes kiörlésü kenyér lidlis vollkorn toast meg szalámi)csütörtökön SEMMMI!!!,péntek, szombat csak reggeli,vasárnap esetleg ebéd is. Hát igy volt. nekem csak igy megy, drasztikusan. Tudom h ez nem jó. A kedves hölgyeknek a Norbi Update-t ajánlom, némi tornával. Az jó, a feleségem is azzal fogyott le.Nem kell megvenni a drága Norbi márkás cuccokat, csak figyelni kell a Norbi által meghatározott kódu ételek fogyasztására. (csak 1-es kód lehetöleg)Remélem segitettem:) Egyébként tényleg minden az agyban döl el!!
12/12 anonim válasza:
"Egyébként tényleg minden az agyban döl el!!"
Annyira egyszerűen így van, ahogy az előző leírta, hogy én még egy dolgot hozzátennék, segítségképpen:
Amíg a fönti mondást nem érted, neki sem kezd. Bármit elérni csak úgy tudsz, ha ellenérttékként egy nagyobbat ajánlasz érte. Olyan nagy legyen a tét, hogy, hogy a leszokás ( bármiről) eltörpüljön mellette. Írok egy példát is: pl. terhesség esetén, a gyermekem egészsége, a cigiröl való leszokás okán. Vagy a férjem megtartása, a dagiság okán. A lábam levágása, érszűkület( cigi) okán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!