Állandó éjszakás vagyok! Reggelente, útban haza felé nagyon éhes vagyok! Mit tudnánk gyorsan bekapni?
Figyelt kérdés
Eddig cerbona szeletet ettem,de már unom.Valami olyasmi kéne amit útban haza felé vagy a buszon megtudnánk enni.2011. ápr. 16. 13:41
1/3 anonim válasza:
Császárszalonnás szendvics sajttal és franciasalátával meg uborkaszeletekkel? Esetleg bundáskenyér?
Amúgymeg buszon is lehet enni bármit, kit érdekel ki mit gondol, vagy inkább éhezel?
2/3 anonim válasza:
ha pár óra múlva már alszol, akkor mondjuk magos zsemléből szendvics, sok felvágottal és tojással, zöldséggel
vagy puffasztott rizs cukormentes joghurttal
3/3 anonim válasza:
ivójoghurt, kefír
tojásos, halas, csirkés szendvics teljes kiőrlésű zsemlébők/kenyérből hozzá zöldségek
gyümölcs-salátának is ha nem akarod megfogni a gyümölcsöt mivel piszkos a busz-villa kis doboz kit érdekel ha néznek:)
túró-kis dobozba gyümölccsel vagy felvágottal
abonett szenvics
van sajtkrémes és zöldfűszeres is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!