Májusban osztálykirándulás, strandolással. Gyors alakformálás?
Figyelt kérdés
Nem a súlyommal van bajom, hanem a nagyon széles csípőmmel és a pocimmal. Változtattam a táplálkozásomon az utóbbi 2 hétben, de nem mertem hasizomgyakorlatokat végezni, nehogy megnőjön a zsír alatt az izom és még nagyobb legyen a hasam. Futással érhetek el eredményt, vagy ne is reménykedjek?
Amúgy a tanulás miatt nem tudok napi 1 óránál többet rászánni a mozgásra sajnos.
Vki vmi tipp?
2009. márc. 25. 22:50
1/3 anonim válasza:
Ha minden nap kimész futni abban az említett 1 órában annak meg lesz az eredménye. és ne félj, szépen elégeti a hasadon lévő zsírt, és helyet ad a feszes izomzatnak.
2/3 anonim válasza:
Én is ugyanigy vagyok, nem a súlyom a gond, hanem a hasam és a csipőm. Én is kb 2 hete étkezem máshogy, viszont mindennap 30-40 percet tornázok. Egyik nap has, másiknap popsi-csipő,majd comb stb. Szerintem, vagyis remélem meglesz az eredménye, habár van aki mondja, h már most látszik...
3/3 A kérdező kommentje:
Remélem jó lesz..:) Tom h addigra nem leszek karcsú... csak legalább látszódjon picit:) h legyen önbizalmam nyáron csinálni...
2009. márc. 26. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!