Napi fogyókúrás étrend! Valaki aki ért hozzá kérem segítsen!?
Reggeli:
5-6db puffasztott rizsszelet,vagy búza.
Fél doboz sovány túróval.
Paprika,paradicsom mehet hozzá.
Tízórai:két kisebb barack,vagy egy nagyobb.
Ebéd:Fél(kb. 15 dkg.) csirkemell filé teflonban megsütve zöldségekkel,+ egy evőkanál lenmagolaj.
Uzsonna:A túró másik fele.
Vacsora:tonhal saláta.Uborka,paradicsom,fejes saláta és saját levében egy tonhal konzerv(nem olajos lében).
Ez például egy tökéletes nap,haszontalan kaják nélkül(vajaskenyér ;)).
Plusz 1000mg c. vitamin
A magasságodhoz elméletileg jó ez a súly,de nagyon jól tudjuk,hogy önmagában a kilók még semmit nem jelentenek.Azért tűnsz "husinak"(ha annak tűnsz egyáltalán),mert a zsír és izom arány eltolódott egy rossz irányba.Heti háromszori súlyzós edzés(hétfő,szerda,péntek) és két nap aerob edzés(kedd, csütörtök)csodákra képes.;) Hamar változni fogsz,garantálom!;) Írhatnék heti étrend mintát is,de mivel egész álló nap ezt csinálom,így most érd be ennyivel.:) Ha szépen megkérsz,akkor testre is szabhatjuk a diétát,de nem most.
Utolsóelőtti! Nagyon hálás vagyok ezért is amit most írtál!:) Ezt akkor megcsinálom egy hétig és ha most nagyon szépen megkérlek akkor írnál nekem heti étrend mintát? Bármikor amikor ráérsz vagy ha nem okoz gondot!:) Előre is köszönöm szépen!
Utolsó: Neked is köszönöm a sok segítséget, megfogadom! És mindenkinek zöldkezezek cserébe!:)
20:31-es vagyok. A halat, meg a kefírt kihagytam, az csak most jutott eszembe, szintén bármennyit ehetsz belőle :).
A fél óra futás elég, 20-25 perc után van zsírégetés elméletileg. Az úszás korántsem annyira hatásos, + drága, + elsősorban a vállad szélesedik, és a tüdőkapacitásod nő, de ahhoz nagyon komoly edzésterv kell, hogy tényleg látható eredményt hozzon. Tán annyi előnye van, hogy mivel a mellizmod is erősödik, ezért a melled nagyobbnak tűnik egy idő után ;).
szia
igaz én nem fogyózok hanem súlyt tartok de hátha merítesz ötletet
reggelim: pár szelet puffasztott búza/abonett, pászka vagy teljes kiőrlésű kenyér light mozzarellával és/vagy csmell/pulykamellfelvágottal vagy főtt tojással és zöldség vagy
zabpehely/zabkorpa+joghurt/kefír/tej+gyümölcs vagy méz/fahéj
tízórai: idénygyümölcs és/vagy joghurt/kefír+ 1-2 marék mag(dió, sótlan mogyoró, mandula stb)
ebéd: zöldségleves, tojásleves, zöldségkrémleves, raguleves, paradicsomleves, gyümölcsleves+ főzelék vagy főtt krumpli, rizs néha teljes kiőrlésű tészta hozzá
pörkölt(tojás, borsó, csirke, sovány sertés/marha, gomba) persze nem a zsíros verzio, vagy roston sült hal, csirke, sovány sertés, marha, főtt tojás, hús
párolt, töltött zöldségek, saláták, savanyú, zöldséges rizseshús stb
uzsi idénygyümölcs és/vagy kefír+zöldségsaláta
vacsora főtt tojás zöldségekkel 1-2 szelet abonett vagy párolt zöldségek/töltött zöldségek, sovány husi, hal, főtt tojás, sós lében tonhalkonzerv, joghurt, kefír, túró, mozzarella sajt, gyümölcs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!