Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi fogyókúrás étrend!...

Napi fogyókúrás étrend! Valaki aki ért hozzá kérem segítsen!?

Figyelt kérdés
Elkezdtem mától fogyókúrázni, eddig is jártam néha biciklizni tornázni, de ezen a héten szigorúbban csinálom! Ma reggelire ettem 4 db győri édest, ebédre barnakenyérből franciapirítóst, vacsoárázni nem vacsoráztam, mert nem voltam most éhes! A kérdésem az lenne, hogy mennyit kell ennem 1 nap, vacsorára mit lehet enni és ebédre! Esetleg valaki leírhatná, hogy ő mit szokott magának készíteni! A szüleim dolgoznak, szóval vmi könnyen elkészíthető dolgot írjatok, nem vagyok valami nagy konyhatündér!:) 18/L
2011. jún. 24. 19:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szóval szerintem barna kenyér vagy fehér kenyér,édesmindegy.
2011. jún. 24. 21:03
 12/22 A kérdező kommentje:
Juj nagyon aranyos tőletek, hogy írtatok!:) Rengeteget segítetek ezzel!:) Köszönöm! És elnézést a 1000000+1 ilyen kérdésért, az eszembe se jutott, hogy visszakeressek és olvasgassak ilyenről! Akkor fél óra futás elég? Mert én annál többet nem bírok, mert kipurcanok főleg ilyen nagy melegben!:/
2011. jún. 24. 21:03
 13/22 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet hogy elég a fél óra futás,ezt se lehet tudni,én azért ajánlottam a 2órás futást amiből 30 perc intenzív,mer az 99% -os,működik 60kilónál,meg 130 kilónál is.Tapasztald ki,de ha fél órát futsz,akkor az tényleg futás legyen,ne nézelődés :)
2011. jún. 24. 21:08
 14/22 A kérdező kommentje:
Oké!:) Ma pl fél órát görkiroztam megállás nélkül, kevés gurulással, aztán itthon dvd-re tornáztam 45 percet! Ha a görkorit váltom fél órás futással, vagy elmegyek úszni az is jó, nem?:)
2011. jún. 24. 21:18
 15/22 zuzuki ***** válasza:
100%

Reggeli:

5-6db puffasztott rizsszelet,vagy búza.

Fél doboz sovány túróval.

Paprika,paradicsom mehet hozzá.

Tízórai:két kisebb barack,vagy egy nagyobb.

Ebéd:Fél(kb. 15 dkg.) csirkemell filé teflonban megsütve zöldségekkel,+ egy evőkanál lenmagolaj.

Uzsonna:A túró másik fele.

Vacsora:tonhal saláta.Uborka,paradicsom,fejes saláta és saját levében egy tonhal konzerv(nem olajos lében).

Ez például egy tökéletes nap,haszontalan kaják nélkül(vajaskenyér ;)).

Plusz 1000mg c. vitamin

A magasságodhoz elméletileg jó ez a súly,de nagyon jól tudjuk,hogy önmagában a kilók még semmit nem jelentenek.Azért tűnsz "husinak"(ha annak tűnsz egyáltalán),mert a zsír és izom arány eltolódott egy rossz irányba.Heti háromszori súlyzós edzés(hétfő,szerda,péntek) és két nap aerob edzés(kedd, csütörtök)csodákra képes.;) Hamar változni fogsz,garantálom!;) Írhatnék heti étrend mintát is,de mivel egész álló nap ezt csinálom,így most érd be ennyivel.:) Ha szépen megkérsz,akkor testre is szabhatjuk a diétát,de nem most.

2011. jún. 24. 21:20
 16/22 anonim ***** válasza:
Az úszás tökéletes,ha van rá lehetőséged.
2011. jún. 24. 21:26
 17/22 A kérdező kommentje:

Utolsóelőtti! Nagyon hálás vagyok ezért is amit most írtál!:) Ezt akkor megcsinálom egy hétig és ha most nagyon szépen megkérlek akkor írnál nekem heti étrend mintát? Bármikor amikor ráérsz vagy ha nem okoz gondot!:) Előre is köszönöm szépen!

Utolsó: Neked is köszönöm a sok segítséget, megfogadom! És mindenkinek zöldkezezek cserébe!:)

2011. jún. 24. 21:31
 18/22 zuzuki ***** válasza:
Holnap elküldöm.Viszont itt nem lehet levelet küldeni Neked,úgyhogy adj meg egy működő e-mail címet és akkor egyéb részleteket is meg tudunk beszélni(szénhidrát tolerancia,stb.).Azt viszont leszögezem előre,hogy "hajcsár" vagyok,úgyhogy kösd fel az "alsóbugyit".;) Elméletileg nekem tudsz innen is küldeni levelet,úgyhogy csak rajtad múlik.
2011. jún. 24. 21:48
 19/22 anonim ***** válasza:

20:31-es vagyok. A halat, meg a kefírt kihagytam, az csak most jutott eszembe, szintén bármennyit ehetsz belőle :).

A fél óra futás elég, 20-25 perc után van zsírégetés elméletileg. Az úszás korántsem annyira hatásos, + drága, + elsősorban a vállad szélesedik, és a tüdőkapacitásod nő, de ahhoz nagyon komoly edzésterv kell, hogy tényleg látható eredményt hozzon. Tán annyi előnye van, hogy mivel a mellizmod is erősödik, ezért a melled nagyobbnak tűnik egy idő után ;).

2011. jún. 24. 22:17
 20/22 anonim ***** válasza:

szia

igaz én nem fogyózok hanem súlyt tartok de hátha merítesz ötletet

reggelim: pár szelet puffasztott búza/abonett, pászka vagy teljes kiőrlésű kenyér light mozzarellával és/vagy csmell/pulykamellfelvágottal vagy főtt tojással és zöldség vagy

zabpehely/zabkorpa+joghurt/kefír/tej+gyümölcs vagy méz/fahéj

tízórai: idénygyümölcs és/vagy joghurt/kefír+ 1-2 marék mag(dió, sótlan mogyoró, mandula stb)

ebéd: zöldségleves, tojásleves, zöldségkrémleves, raguleves, paradicsomleves, gyümölcsleves+ főzelék vagy főtt krumpli, rizs néha teljes kiőrlésű tészta hozzá

pörkölt(tojás, borsó, csirke, sovány sertés/marha, gomba) persze nem a zsíros verzio, vagy roston sült hal, csirke, sovány sertés, marha, főtt tojás, hús

párolt, töltött zöldségek, saláták, savanyú, zöldséges rizseshús stb

uzsi idénygyümölcs és/vagy kefír+zöldségsaláta

vacsora főtt tojás zöldségekkel 1-2 szelet abonett vagy párolt zöldségek/töltött zöldségek, sovány husi, hal, főtt tojás, sós lében tonhalkonzerv, joghurt, kefír, túró, mozzarella sajt, gyümölcs

2011. jún. 24. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!