Mennyire jó fogyókúrás étrend?
Ebéd: 7 dkg natúr sertéssült,félzsíros + 10 dkg krumplipüré
Vacsora: 1 adag tejbegríz cukor nélkül,fahéjas-cukros-kakaóporral a tetején.
Nem jó.
Ha lentről fölfelé olvasnánk, akkor se lenne jó, de így pláne nem.
Ezt kicsit jobban meg kell tervezni:)
ha testmozgás nélkül akarsz fogyni, akkor nem hülyeség amit írtál, de tényleg minden nap ugyanazt akarod enni?
hát valamilyen étrendkiegészítővel nem halsz bele :)
na ez így nagyon nem jó
látom szereted a tejbegrízt nos akkor meg is van a reggelid:
zabpehely felfőzve vízzel vagy tejjel+joghurtot teszel rá (ha vízbe főzted) +gyümölcsök+fahéj-reszelt alma+fahéj jó kombináció
vagy teljes kiőrlésű kenyér/zsömle/kifli hozzá sovány feltét(pulyka, csirkefelvágott, főtt tojás, főtt hús, natur lében tonhal, sovány sajtok(tolnai, orda, mozzarella stb)+zöldség
vagy tojásrántotta sok zöldséggek 1 kiskanál olivaolajon
tízórau/uzsi-joghurt/kefír, gyümölcs
ebéd: zöldségleves, husos levesek)pl pulykagulyás sok husival nem ilyen zsírosan felfőzve)+másodiknak normális főtt étel most lehet sok zöldséges étel közül válogatni pl tojásos lecsó, töltött/rakott zöldségek, párolt/főtt/grillezett/sütőben/zacskóban sütött husik/halak, főtt tojás, főzelékek-pl paraj, sóska, párolt zöldségek, salátátk, rizs-rizibizi-rizottók, bulgur, köles, máj, gomba, szója(tofu)-ha szereted
vacsora: túró fahéjjal, joghurt/kefír almával, zöldségek, hús, hal, főtt tojás, párolt zöldségek, nyers zöldségek, gyümölcsök-szőlő, banán reggeli felé
Te, ez borzalmas!
Az ebéd nem diétás, de ha nagyon muszáj, még el is megy, ha kevés volt.
De a hús eleve nem lehetne zsíros, kicsit sem. A zsír nagyon hizlal. Mellé krumplipüré, nem tudom, ti hogy csináljátok, és vajjal és tejföllel - mindkettő iszonyú zsíros, tehát iszonyúan hizlal.
De a vacsora... ne haragudj, de te sosem hallottad még, hogy a gríz is NAGYON hizlal, hát még a cukor...
Ez jó kis hízókúrás étrend.
A reggelit se ajánlott kihagyni, de ha későn keltél, mert vasárnap van, nem olyan nagy baj.
Fogyókúrás menü:
R: 1 szelet kenyér (ha lehet, teljes kiörl.), sonka, esetleg kevés sajt, paprika, paradicsom
T: natúr joghurt, ha éhes vagy - ha nem vagy éhes, nem kell megenni
E: sovány hús fél adag párolt zöldség, fél adag rizs (lehetőleg barna, de a fehér is jó)
U: gyümölcs
V: ebéd maradék, de rizs nélkül vagy hús salátával, esetleg rántotta vagy virsli párolt zöldséggel
Ebédre ne egyél levest és másodikat is, mert hiába eszel levest, nem fogsz kevesebb másodikat enni. Ergo a leves felesleges kalória. A levest meg lehet enni vacsorára, második nélkül.
(Ha valaki nem fogyózik, természetesen ehet levest ebédre is.)
Utolsó válaszát azzal egészíteném ki, hogy SEMMI nem hizlal, ha belefér a napi kalóriaszükségletedbe. Ha valaki a napi szükségletét csokival viszi be, akkor azzal viszi be, lelke rajta, vitaminhiányokkal ugyan, de fogyni fog.
Abban viszont igaza van, hogy tényleg nem a leglightosabb ételek.
1. Hol a reggeli?
- Reggelire egyél kenyeret felvágottal.
2. 7 dkg natúr sertéssült
- Viccelsz? Édes kevés 7 dkg-nyi! Egyél bőven, és jót! Én fél kilót, vagy annak a felét szoktam megenni!
3. 10 dkg krumplipüré
- Azt én is szoktam, persze nem 10 dkg, mert az is édes kevés.
4. Inkább rakj cukrot a tejbegrízbe, mint a tetejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!