Szülés után ki mivel fogyott le?
Szia!
Lehet, hogy magától lemegy a nagyrésze!
Én is 60 kg szoktam lenni és 168 cm vagyok. Szülni 81 kg-val mentem most 5 hetes a babám és 66 kg vagyok, ez -15 kg amiért semmit nem csináltam. Na, jó nem eszem magam halálra! Annyit eszem mint régen amikor még nem voltam terhes merthogy terhesen folyamatosan ettem.
Egyébként császárral szültem és nekem is csak 6 kg-t jelentett az, hogy megszültem.
Szia!
Sportolj, aerob mozgást végezz 130-as pulzus körül(gyaloglás, bicikli)
Diétázz, fontos hogy ne éhezz, vigyél be sok fehérjét és kevesebb zsírt és szénhidrátot.
Ha van rá lehetőséged menj el konditerembe, végezz súlyzós edzést, ez a leggyorsabb módja, hogy leadd a kilókat, jojó effektus nélkül és így maradsz feszes, formás.
Szia!
Gondolom már megvan a babád! Sok boldogságot nektek!
Mennyi maradt rajtad? Szoptatod?
Rajtam 20 kg maradt, ebből tizet már leküzdöttem. 7 hónapos koráig szopizott a lányom, utána kezdtem diétázni. Kb 5kg még 2-3 hónapos korára lement, mert odafigyeltem a kajával (semmi nasi, szolid adagok, sok folyadék), de több ettől nem akart.
Most (szopi utáni fogyó) másfél hónap alatt ment le 5kg. Kenyér helyett Abonettet eszem, zöldségeket, salátákat, sovány husit, és gyümölcsöt eszem. Néha rágcsálok korpás kekszet, nasi helyett répát. Mint egy nyúl:)
Sajna néha elcsábulok, főleg családi vagy baráti összejöveteleken. Nagyon szeretem az édességet, így ezt nehéz kihagyni.Már annak is örülök, hogy a hétköznapokból ki tudom hagyni a sütit, csokit. Szóval az elcsábulások miatt haladok ilyen lassan. Na meg a sporttal is hadilábon állok még. A terhesség előtt rendszeresen futottam, most viszont baromira nehezen megy:( Fáj a térdem, csípőm stb... Ezért most kitaláltam, hogy valami DVD-re fogok tornázni, és ha még lemegy 5 kiló akkor újra kezdem a futást. Remélem akkor már elbírnak majd az ízületeim!
Sok sikert a fogyihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!