Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szülés után ki mivel fogyott le?

Szülés után ki mivel fogyott le?

Figyelt kérdés
Az érdekel aki legalább 30 kilótól szabadult meg.Második babám várom 168 magas vagyok és jelenleg 92 kilo az én normális sulyom 60 kilo amivel jól érzem magam.
2009. márc. 25. 11:07
1 2
 11/17 anonim válasza:
81%
50kg-val kezdtem a terhességet, és 72 kg val szültem, császároztak. 4 hónapos a bébi, és 53 kg vagyok. Semmit sem csináltam. Azt mondják a szoptatás alatt elégnek a kalóriák.
2009. márc. 25. 20:39
 12/17 anonim válasza:
100%

Szia!

Lehet, hogy magától lemegy a nagyrésze!

Én is 60 kg szoktam lenni és 168 cm vagyok. Szülni 81 kg-val mentem most 5 hetes a babám és 66 kg vagyok, ez -15 kg amiért semmit nem csináltam. Na, jó nem eszem magam halálra! Annyit eszem mint régen amikor még nem voltam terhes merthogy terhesen folyamatosan ettem.

Egyébként császárral szültem és nekem is csak 6 kg-t jelentett az, hogy megszültem.

2009. márc. 26. 12:45
 13/17 anonim válasza:
100%
Rudamon cseppeket használj,napi 3x1-et.Az a legjobb.
2009. márc. 28. 19:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Sportolj, aerob mozgást végezz 130-as pulzus körül(gyaloglás, bicikli)

Diétázz, fontos hogy ne éhezz, vigyél be sok fehérjét és kevesebb zsírt és szénhidrátot.

Ha van rá lehetőséged menj el konditerembe, végezz súlyzós edzést, ez a leggyorsabb módja, hogy leadd a kilókat, jojó effektus nélkül és így maradsz feszes, formás.

2009. aug. 8. 14:31
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Gondolom már megvan a babád! Sok boldogságot nektek!

Mennyi maradt rajtad? Szoptatod?

Rajtam 20 kg maradt, ebből tizet már leküzdöttem. 7 hónapos koráig szopizott a lányom, utána kezdtem diétázni. Kb 5kg még 2-3 hónapos korára lement, mert odafigyeltem a kajával (semmi nasi, szolid adagok, sok folyadék), de több ettől nem akart.

Most (szopi utáni fogyó) másfél hónap alatt ment le 5kg. Kenyér helyett Abonettet eszem, zöldségeket, salátákat, sovány husit, és gyümölcsöt eszem. Néha rágcsálok korpás kekszet, nasi helyett répát. Mint egy nyúl:)

Sajna néha elcsábulok, főleg családi vagy baráti összejöveteleken. Nagyon szeretem az édességet, így ezt nehéz kihagyni.Már annak is örülök, hogy a hétköznapokból ki tudom hagyni a sütit, csokit. Szóval az elcsábulások miatt haladok ilyen lassan. Na meg a sporttal is hadilábon állok még. A terhesség előtt rendszeresen futottam, most viszont baromira nehezen megy:( Fáj a térdem, csípőm stb... Ezért most kitaláltam, hogy valami DVD-re fogok tornázni, és ha még lemegy 5 kiló akkor újra kezdem a futást. Remélem akkor már elbírnak majd az ízületeim!

Sok sikert a fogyihoz!

2009. aug. 8. 17:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát az előző hozzászólók nagyon szerencsések, ugyanis én 9 hónapja szültem, de nagyon nehezen adtam le eddig úgy 8 kilót, hogy nem eszem semmit, amiben liszt vagy cukor van. Krumplit sem eszem, rizst talán havonta 1-szer. Csak reggel szoktam többet enni, de akkor is csakis diétás kaját és mégsem megy le. Nem mindenkinél fogyaszt a szoptatás. Olvastam róla, hogy van, akinél éppen, hogy meggátolja a fogyást, mert egy bizonyos hormonból több van ilyenkor. Én abban reménykedem, hogy a szoptatás abbahagyása után majd lesz több eredmény. 91-ről indultam, most 83 vagyok és szeretnék visszafogyni még 20 kilót. De ahogy mondtam, ne keresdj el, ha nem tudsz szoptatás alatt fogyni, ugyanis van, akinél épp a szoptás elhagyása indítja be a fogyást meg akkor már többet lehet ugrálni. Én nem nagyon merek tornázni, mert szeretnék még sokáig szoptatni.
2009. aug. 8. 17:49
 17/17 anonim válasza:
Én 168cm 52kg voltam terhesség előtt első babámmal 20kg szedtem fel és két hónap múlva 56voltam a második terhességnél 56voltam és 10kg szedtem fel azt leadtam két hónap alatt meg még azt a négy kg-t most 52kg heti kétszer futottam fél órát és minden héten háromszor jártam jógára egy órát.
2009. aug. 8. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!