Ki hány kilót fogyott, vagy hízott szülés után?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból. Szoptatok, most vagyunk 9 hetesek, és 2 kilót fogytam, bár nem fogyókúrázom.2009. júl. 8. 10:06
1/11 anonim válasza:
Elsővel 23 kg-ot híztam ami pont 9 hónap alatt ment le.2.babával 11 kg jött fel és 6 hónap alatt ment le.Jelenleg 14 hetes vagyok,eddig nem híztam(de fogok,már farkas étvágyam van)semmit.Azért amit felszedek bízom benne,hogy szoptatás alatt le is olvad.
2/11 anonim válasza:
8 kilóval vagyok kevesebb, mint kéne. Nem fogyókúráztam, leette rólam a babám. Hasonlítok egy gilisztához :S
3/11 anonim válasza:
5 hónapos a babám, szülés után 7 kg maradt rajtam, de a terhességet is plusszal kezdtem. Fogyni nem tudok, rólam nem eszi a babám a kilókat, sőt 1-2 még fel is jött. Talán, ha majd már nem szopizik, tudok leadni.
5/11 anonim válasza:
Első babával 20 kilót híztam és 22 ment le szülés után nem sokkal. Most 24 hetes terhes vagyok és eddig 7 kilót híztam. Ja és még így is vékony vagyok, most 54 kilónál járok. :)
6/11 anonim válasza:
Az jó:)Az első terhességemnél 16kg-ot híztam és 1 év alatt szépen,kényelmesen tornával ment le.A második terhességemnél 6kg-ot híztam,abból 3kg volt a gyerek.Gyakorlatilag úgy jöttem ki a kórházból,mint aki nem is szülni volt.28/n
7/11 anonim válasza:
50kg-mal kezdtem a terhességet!16kgot hiztam!most 48kg vagyok:)
8/11 anonim válasza:
Szia!:( Sajnos híztam,több mint 10 kilót.Kevés volt a tejem mennyisége,próbáltam szaporítani evéssel-ivással.Ebből lett a 10 kiló zsírocska.Kisfiam már 6 hónapos,nem cicizik,én pedig erőt vettem magamon és elszántan fogyózok.Na de ez már nem is tartozik ide...
Minden esetre kicsit irigylem a jó genetikával megáldott anyukákat,akik szuperebbül néznek ki,mint valaha :)
Dejóóóóóóóó nekik!
9/11 anonim válasza:
Én 2 éve szültem, 60 kiló voltam amikor terhes lettem. Szülni 85 kilósan mentem, utána valamennyi lement, de az állandó súlyom sokáig 71 kiló volt. Most sikerült kb. 62-63 kilóra lefogynom, de még kb. 10-et szeretnék.
10/11 anonim válasza:
Igen vekonyan kezdtem a terhesseget, 25 kilot hiztam. Szulessel ebbol 11 kg ment le, de nem volt tejem, igy ettem ittam, hogy legyen, igy harom kilo visszajott az elso negy hetben. Utana mar egyaltalan nem volt tejem, lealltam a kenyszerzabalassal, elkezdtem tornazni es harom honap alatt lement minden plusz ket kilo, tehat osszesen 27 kg-mal vagyok kevesebb, mint a szules reggelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!