Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után más is fogyott...

Szülés után más is fogyott rohamosan?

Figyelt kérdés
Eleve nem híztam semmit terhesség alatt, pedig nem vagyok vékony alkat.Kevesebbel végeztem mint voltam!S szülsé után 12 kg leolvadt rólam, szerintem a nagy kimerültség és izgalom(első baba)Mással is van ilyen vagy vmi bajom van?Semmit nem hízok, pedig szoptatok, eszek rendesen, de fogyok, fogyok...
2009. nov. 29. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Lennék a helyedben. Rólam szinte csak a gyerek súlya ment le, a többi még megvan. (+15kg)
2009. nov. 29. 20:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Én szülés után csak a baba súlyát fogytam, majd mire 9 hónapos lett, akkorra lettem annyi, mint előtte.. de mindig is volt egy 6-8 kg feleslegem előtte is, az sajna most is megmaradt... de nem vészes a 180 cm-hez...

A legjobb barátnőm a fia keresztelőjén úgy nézett ki, hogy szinte átláttunk rajta, olyan vékony volt (gondolom a szoptatástól... néhány anyukára a szoptatás így hat.. hát rám sajnos nem így hatott, mondjuk nem is nagyon volt tejem, mindig pótolnunk kellett az első naptól fogva).

2009. nov. 29. 21:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok. És bevallom nagyon izgulok, hogy ha már nem szoptatok, akkor lehet hogy 100 kg hízom. Most 3x annyit eszem , mint azelőtt és tejem is van sok. 4 nappal a szülés után már rámjött minden és azóta csak szűkítgetni kellett.

Nem tudom, hogy mi lehet. Talán a babád eszik rengeteget. Ha nem kóros soványságról beszélünk, akkor ne izgulj. Amúgy ha kilóra csökkensz, lehet hogy az izomzatod "veszíted" el. Annak nagyobb a tömege, mint a zsírnak.

2009. nov. 29. 21:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Kedves első, szerintem inkább ne kívánd, hogy a helyünkben legyél...

Én is így vagyok. 10kg-ot híztam, 12ment le mire hazajöttünk a kórházból. Szinte egész nap eszek, szedem az Elevitet, Béres cseppet+ C-vitamint, mégis van olyan nap, hogy fél kg lecsusszan. Pedig amennyit bírok, pihenek, rendesen eszem, mégis.

8hetes kisfiú anyukája

2009. nov. 29. 22:24
 5/9 anonim ***** válasza:

szia

lehet pajzsmirigy túlmüködés miatt is,kérj a háziorvosodtól egy vérvételre beutalót rá.

2009. nov. 29. 22:42
 6/9 anonim ***** válasza:
RohMOSAN HÍZOK! 8 hetes a babám, szoptatok, és hízok!! Borzasztó!
2009. nov. 29. 23:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is fogyok 56 tal mentem , és most vagyok 48kg
2009. nov. 30. 08:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért én mégis lennék a helyetekben. Kisfiamat 14 hónapja szoptatom, és semmit nem fogytam. :(
2009. nov. 30. 13:35
 9/9 anonim ***** válasza:
sajnos én sem fogyok egy grammot sem :(. az elsőnél a szoptatásnál én is rohamosan fogytam, de most nem :(:(, örülök ha inkább nem szedek még fel ilyen étvágy mellett :D:D:D. 1 hós a babám
2009. nov. 30. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!