Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után a kórházban kb....

Szülés után a kórházban kb. mennyi betét fogyott nektek?

Figyelt kérdés
Én Tena normált vettem, 30 db-ost. Ennyi elég lesz 4-5 napra? Vettem még éjszakai Libresset is,meg Tena minit,de ennyit nem viszek a kórházba. Vagy vigyek valelyik kisebböl is?
2009. máj. 27. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a Tenát csak az első 2 napon használtam, utána elég volt az éjszakai betét is. Du 3- kor született a kislányom utána 2 óra múlva vittek a szobába, fél óra múlva hozták a picit szopizni, szoptatás után azonnal felkeltem, menetem zuhanyozni. Addig a kórházi volt bent, rögtön cseréltem a sajátomra. Ez után minden szoptatás után, de akár még 2 között is mentem zuhanyozni, ugye ilyenkor mindig cseréltem .. Tehát naponta úgy 7-10 darab fogyott (kivéve a szülés napját és a hazajövetelét. A 4. napon jöttünk haza, tehát szerintem elég lehet a 30, de nem biztos, hogy végig kelleni fog a Tena.. Egyébként úgyis mennek majd látogatni, ha szükséged lesz bármire, be tudják vinni.
2009. máj. 27. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem a Tena csomag harmada fogyott kb, mert valóban 2-3 nap után elég a sima éjszakai betét, abból meg nem lehet túlvásárolni, mert úgyis vérzel még jó ideig, el tudod használni
2009. máj. 27. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:
én egy csomag libress éjszakait(10db) vittem be és a 2.nap biztonság kedvéért vettem ott egy csomag cerfreet,de abból talán csak 2 fogyott-Én mondjuk nem véreztem erősebben mint máskor
2009. máj. 27. 19:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más, nekem a Tena egyáltalán nem jött be(itt olvastam róla azért vettem, még mindig megvan 1-et használtam belőle), Libress éjszakai az jó volt,de a kórházban adtak (nem tudom a nevét)szülés után amikor bevittek a kórterembe, na az jó volt sőt még másnap a nővér kérdezte hogy, kell-e még olyan betét és adott mert az nekem nagyon jó volt igaz hálos bugyival használtam amit a gyógyszertárban vettem.Na az is szuper volt mert nem kellett mosogatni, átvérzett kidobtam(nem drága).De ez nekem csak az első 2 napon kellett utánna elég volt a Libress éjszakai, aztán amikor hazajöttűnk(4 nap múlva)akkor már a libress normál is elég volt.

Üdv 3 hós anyuka

2009. máj. 28. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!