Szülés után ki mivel fogyott le?
Szia !
Én 158 cm magas vagyok és 48 kilós voltam amikor terhes maradtam, 80 kilóval szültem:) a kórházba csak 6 kilót hagytam ott .Mire a lányom betöltöttem a három hónapot 55 kiló voltam persze tápszeres baba...Ha csak tudsz fussál és ne vacsorázz max gyümölcsöt .Kerüld a tészaféléket és az édességet .Én csak ennyit tettem ,szerintem simán menni fog neked is.. kitartás!
Én 18 kg-ot szedtem fel, de magától lement, a szoptatás sokat levesz:-)
3 hónappal a szülés után tartottam kb 2-3 kiló plussznál.
6 kiló ment nekem is csak le a szüléskor. De miután hazajöttünk pl 4 nap alatt lement 4 kg.
Nem nagyon csináltam érte semmit. Igaz, mindennap kimegyünk sétálni, meg 2-szer voltam úszni. Eszem is rendesen a szoptatás miatt.
Talán közrejátszik, hogy egész terhesség alatt jártam úszni heti egyszer, még a szülés előtti napon is voltam.
En ugyan "csak" 15 kilot adtam le, amibol epp az utolso otre vagyok a legbuszkebb, mert azzal kuzdottem a legtobbet.
90 napos dietaval kezdtem, de egy honap utan atdolgoztam. Az elv ugyan az maradt, de teljesen elhagytam a tesztat, kenyeret, a szenhidratbombakat, krumplit, babot borsot, rizst.
Szenhidrat nap helyett is feherjenapot tartottam.
Az utolso ot kilonal mar kaloria szamlalassal kombinaltam, max 800-1000 kcal ment be egy nap.
De a mozgasra hasonloan nagy hangsulyt fektettem, mert en szeipen akartam fogyni, nem lustan es nem a gyorsasag volt a fo cel. Hajnalban, amig a babam alszik, akkor szoktam tornazni. Heti hat napban, egy oran at. Norbi kickbox fitness 1et es a kikepzest valtogatom, ezt kiegeszitem alakformalo gyakorlatokkal, hogy az egy oras mozgas minden nap meglegyen. Emelett sokat setalok babakocsival temposan. En igy ertem el, hogy nem csak visszakaptam a normal sulyom, de az alakom konkretan sokkal jobb, mint baba elott volt, szinte kihoztam most a maximumot, de van is benne munka rendesen. Azota is megtartottam a mozgast, mar szeretem csinalni.
A google ezt az oldalt dobja ki fitness dvd-re tobbek kozott, itt szetnezhetsz: [link]
amugy nem muszaj egybol tokeletesen csinalni a gyakorlatokat. Az a fontos, hogy ne fulladj ki es szedulj el husz perc utan, ha csak nyugdijas tempoban csinalod az elso hetekben, az sem baj, de maradj talpon min. 40 percig. Az a fo, hogy sokaig emelve legyen a pulzusszamod, nem az, hogy fele annyi ideig legyen a plafonon.
Minel kevesebb sulyfelesleged lesz es minel edzettebb lesz a tested, annal konnyebb lesz majd felvenni az oktato tempojat.
Sok sikert es kitartast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!