175cm és 75 kg vagyok. Hogyan fogyhatnék le? Am rendszeresen sportolok.
Figyelt kérdés
utálom ahogyan most kinézek. elmentem az orvosunkhoz, és azt mondta hogy csinos vagyok. De én totál másképp látom. Nagy a fenekem és a combom, ami nagyon zavar, és már bármire hajlandó vagyok.
Egyénként kitartó vagyok, volt hogy 4 napig alig ettem valamit. akkor jól éreztem magam, de anyám állított le, pedig már kezdtem fogyni. már az sem érdekel ha éheznem kell, most is fáj a gyomrom:S
2009. márc. 24. 16:38
1/1 anonim válasza:
A sport nagyon jó arra hogy kacsúsodj és formásodj,de ne éhezzél,mert nagy butaság lenne úgy fogyni,egyrészt később visszahízod,másrész hosszú távon egyéb szövődményei is lehetnek.Inkább hagyd el a cukrot és a fehér liszből készült dolgokat.Kerüld aszénhidrátban gazdag ételeket,5 ször egyél keveset,sok zöldség,gyümölcs,sovány hús.Estére edd a legkevesebbet,és sose hagyd ki a reggelit,mert az anyagcsere lelassul.Ja és sportolj továbbra is sokat,igyál 2l folyadékot aminem cukros üdítő hanem víz vagy zöldtea,és kitartás,mglesz az eredménye.Olvass vissza hátha találsz még jó tippeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!