Extrém túlsúlyosok vannak itt (100kg fölött), akik valóban fogyni akarnak és tudnak is?
Figyelt kérdés
Először furcsának tűnhet a kérdésem, de arra lennék kíváncsi, hogy miért csak azok írnak ide, akik max 15kg felesleggel küzdenek. Nem hiszem el, hogy igazán kövér emberek nem akarnak fogyni, nem akarnak érdeklődni, stb. Alig találkozni ilyen kérdéssel. Én extrém kövér voltam, és még vagyok is, bőven van még miből fogynom, de haladok, ám mindig csak olyan diétázók kérdéseit olvasom, akiknek nem életveszélyes a súlyuk. Biztosra veszem, hogy sok ember van itt, akinek igen, de valamiért nem kérdeznek, nem írnak.2011. jún. 18. 08:32
11/12 anonim válasza:
Ez nem igaz, hogy aki 100 felett van az már extrém túlsúlyos. Ez függ a magasságtól, testösszetételtől, stb. Én regebben amíg volt idom terembe járni 125kg voltam, hatalmas vall hat karok, a kockák is látszottak egy kicsit. Nem voltam sovány, olyan 20% test zsír körül voltam. Szóval cáfolom ezt a 100 kilós extrém dolgot
12/12 anonim válasza:
Testepites szinpadon mennyi testzsir szazalekuk versenyzoknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!