Extrém túlsúlyosok vannak itt (100kg fölött), akik valóban fogyni akarnak és tudnak is?
Nagy súlyból könnyebb elkezdeni fogyni egy hirtelen életmódváltással (meg akaraterővel, amit nem neten kell szerezni hanem magadban). Általában mindenki az utolsó 10-15 kilóval szenved meg, és ehhez kér segítséget.
Amúgy a Hoxát ajánlom, ott olvashatod nagy túlsúllyal küzdők naplóit, tapasztalatait, beszélgethetsz velük. Nagyon jó oldal. (bár gondolom ismered, ha egy ideje foglalkoztat a fogyás téma :P)
www.hoxa.hu
Amúgy a másik indok, hogy sokan vannak extrém túlsúllyal, akik annyira reménytelennek ítélik a helyzetet hogy meg se próbálnak változtatni. Ők meg ezért nem írnak.
Ugyanis ha nagy súllyal valaki jelentősen változtat az étkezésben, nincs olyan hogy ne történne változás. Tehát ha nem írnak az azért van, mert
1. kevesebbet esznek és működik
2. tesznek rá magasról
Nagyon sok sikert és kitartást kívánok Neked!
Én majdnem 100 kilóról indultam, most 89-90 vagyok. Olyan 70-75-re szeretnél lefogyni, akkor voltam az a "kicsit husibb, de nem kövér" kategória, ami nekem tetszett. :)
Szerintem ez már elég extrém. :) Bár sosem nézett senki 100 kilósnak, mert nem csak zsír, hanem izom is van rajtam, talán emiatt kevesebbnek látszom.
Én 105 kg vagyok és tettem már fel párszor kérdést. DE igazából elég sok mindent tudok a diétákról meg arról mit kellene ennem, mivel voltam már anorexiás is, szálkás sportoló is, egyszóval minden...Tisztában vagyok a hízásom okával és azon min kell változtatnom.
Pont hétfőn el a diétát, december végégig szeretném visszahozni a régi formámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!