Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le így és hogy...

Hogyan fogyjak le így és hogy álljak le az evésről?

Figyelt kérdés

Egyszerűen imádok enni, egész nap a kaján jár az eszem, az evésben van sok sok boldogságom. Viszont már nagyon meghíztam, és egyszerűen nem tudom, mit csináljak. :S Hogyan álljak le az evéssel? Tudom... kitartás meg ilyesmi, de egyszerűen nem megy. :S

elkeseredett 17 éves lány :(

2011. jún. 17. 21:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mozogj! TÉNYLEG jobban érzed majd magad! A kaját válogasd meg, hidd el, nem olyan nehéz! Persze 17 évesen az anyagiak miatt lehetnek gondjaid, de beszélj a szüleiddel. A tápanyagok elosztását már leírták, abba most nem megyek bele.

Ehetsz finomakat, és még "sokat" is, csak oszd el kis részekre. Én szinte végigezem a napot, csak megnézem, hogy mit. Egyél grillcsirkét, tonhalkonzervet (de szigorúan csak saját levében!!!! a növényi olajas nagyon zsíros!!!), reszelt almát fahéjjal (isteni finom!), túrót zöldsgekkel vagy tojással és egy kis édesítővel (pompás!), sovány joghurtba egy kis sárgadinnye, nyami, korpovit keksz (ebből viszont nem szbad sokat, de tízóraira darab belefér, hozzá egy kis csirkesonka, mozzarella, hmmm).

Legyél kreatív! Itt a nyár, zabálj sok zöldséget, gyümölcsöt. :)

2011. jún. 17. 23:39
 12/12 anonim válasza:
Csak ne ragozz,attol meg ehesebb leszel...tapasztalat!
2011. jún. 18. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!