Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy 164 cm magas lánynak hány...

Egy 164 cm magas lánynak hány kilónak kellene lennie?

Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 20:18
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Nem muszáj rögtön futni. Sétálj lendületesen 40 percet, az is tökéletes, lehet közben zenét hallgatni is, ha nem egyedül csinálod, közben beszélgetni is lehet. Mindenben meg kell találni azt a kompromisszumot, ami neked a legmegfelelőbb. Délelőtt ehetsz nyugodtan heti 2szer valami "bűnösebb" kaját, hogy ne vonj meg magadtól mindent. Natúr joghurtból, gyümölcsből (pl. eper, cseresznye), túróból nagyon fincsi, alacsony kalóriás édességet lehet csinálni. Az egész csak kreativitás és némi elhatározás kérdése;) Szerintem amúgy ez körte alaknak tűnik, abból a szempontból, hogy inkább csípőn van felesleg.
2011. jún. 13. 22:06
 22/43 anonim ***** válasza:

"futottam 2 naponta fél órát.. aztán hallottam hogy ez semmit nem ér mert h egy órát kéne meg stb."

Én kérdeztem, hogy vajon milyen alkat vagy.

Ugyanígy jártam a szobabiciklivel, egy héten 3x lenyomtam egy-egy órát (csak 17 km/h-val tudtam tekerni)...

És itt írták, hogy az semmi, és teljesen elment a kedvem az egésztől...

2011. jún. 13. 22:08
 23/43 A kérdező kommentje:
Igen én is így voltam.. úgy örültem hogy lefutottam 2x15 percet majdnem megállás nélkül.. utána meg írják hogy az semmi..és már nem is volt kedvem az egészhez.. amúgyse szeretek futni..
2011. jún. 13. 22:23
 24/43 anonim ***** válasza:

akik ilyeneket írnak, azok nem értenek hozzá

és nem muszáj futni, csinálj olyat, amit élvezel, ha kényszer a sport, akkor előbb-utóbb abba fogod hagyni....

2011. jún. 13. 22:25
 25/43 A kérdező kommentje:
Az úszást élvezem, csak a környéken uszoda nuku.....
2011. jún. 13. 22:34
 26/43 anonim ***** válasza:
2x 15 perc futás? mi az,hogy semmi? Elhiszed nekem,hogy senki sem úgy kedzte,hogy rögtön 2 órát egyben?:) 2 évvel ezelőtt 3km-ert 45 perc alatt ,,futottam" le kb, 100m séta,100m futáa volt. Ma pedig 1 órát simán megy,azon gondolkoztam,hogy emelni kéne,mert nem fáradtam el eléggé. Szóval egy kis gyakorlás és jó lesz. 2 hét múlva szerintem 20 perc megállás nélkül menni fog. Hajrá!
2011. jún. 13. 22:56
 27/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ akkor folytatom a futást:D
2011. jún. 13. 23:15
 28/43 anonim ***** válasza:

A rendszeresség a lényeg!

Eleinte kevesebbet bírsz, de hidd el, hogy ha RENDSZERESEN mész kocogni, akkor pár hét múlva érezni fogod, hogy emelni tudod a körök számát, és egy idő után meg már nem is tudsz meglenni anélkül, hogy mozognál.

2011. jún. 14. 10:35
 29/43 anonim válasza:
45%

Ne vedd sértésnek!

Én egy centivel vagyok magasabb és 64 kiló vagyok!

úgy hogy teljesen lapos hasam van, és nem érnek össze a combjaim!

Egyébként ha ennyire zavar akkor nem sírni kell, hanem tenni érte, van akinek nem megy elsőre csak huszadjára, de ha pl minden este fél órát kimész biciklizni, valamint visszaveszel az édességekből, a lisztes, dolgokból, és du. 5-től már egyáltalán nem nasizol, és vacsorára is valami lightosabb ételt eszel, (vacsi= 3-4 órával lefekvés előtt) akkor kezdésnek tökéletes.

de elég fiatal vagy még szerintem, úgy hogy ha haza érsz az iskolából egy délutáni 20-30 perces rubint réka torna (youtube), nagyon hatásos lenne!

Sok sikert!

2011. jún. 14. 15:13
 30/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem akartam nyafogni, tudom, hogy tennem kell érte, nem maguktól jöttek fel a kilók. Csak olyan idegesítő, hogy már milliószor megpróbáltam, de sohsem sikerül.
2011. jún. 14. 18:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!