Egy 164 cm magas lánynak hány kilónak kellene lennie?
"futottam 2 naponta fél órát.. aztán hallottam hogy ez semmit nem ér mert h egy órát kéne meg stb."
Én kérdeztem, hogy vajon milyen alkat vagy.
Ugyanígy jártam a szobabiciklivel, egy héten 3x lenyomtam egy-egy órát (csak 17 km/h-val tudtam tekerni)...
És itt írták, hogy az semmi, és teljesen elment a kedvem az egésztől...
akik ilyeneket írnak, azok nem értenek hozzá
és nem muszáj futni, csinálj olyat, amit élvezel, ha kényszer a sport, akkor előbb-utóbb abba fogod hagyni....
A rendszeresség a lényeg!
Eleinte kevesebbet bírsz, de hidd el, hogy ha RENDSZERESEN mész kocogni, akkor pár hét múlva érezni fogod, hogy emelni tudod a körök számát, és egy idő után meg már nem is tudsz meglenni anélkül, hogy mozognál.
Ne vedd sértésnek!
Én egy centivel vagyok magasabb és 64 kiló vagyok!
úgy hogy teljesen lapos hasam van, és nem érnek össze a combjaim!
Egyébként ha ennyire zavar akkor nem sírni kell, hanem tenni érte, van akinek nem megy elsőre csak huszadjára, de ha pl minden este fél órát kimész biciklizni, valamint visszaveszel az édességekből, a lisztes, dolgokból, és du. 5-től már egyáltalán nem nasizol, és vacsorára is valami lightosabb ételt eszel, (vacsi= 3-4 órával lefekvés előtt) akkor kezdésnek tökéletes.
de elég fiatal vagy még szerintem, úgy hogy ha haza érsz az iskolából egy délutáni 20-30 perces rubint réka torna (youtube), nagyon hatásos lenne!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!