Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy 164 cm magas lánynak hány...

Egy 164 cm magas lánynak hány kilónak kellene lennie?

Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 20:18
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

ez egyáltalán nem olyan vészes

menj méress testzsírszázalékot, van pár patika ill [link]

és sportolj a nyáron ill ne hagyd abba a sportot a sulikezdéskor

2011. jún. 13. 21:27
 12/43 A kérdező kommentje:
Hát amúgy nem olyan könnyű, mert már sok mindent változtattam, pl csak vizet iszok semmi üdítő vagy ilyesmi.. a zsíros kaják sem jellemzők.. pizzát meg ilyen gyorséttermi kajákat sem eszem.. most nyáron próbálok normálisan étkezni, meg futni kicsit.. de félek , hogy nem használ majd semmit..Már jópárszor bele vágtam se feladtam..:/
2011. jún. 13. 21:49
 13/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat azért! Rendesek vagytok:)
2011. jún. 13. 21:50
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam először az 53 kilót,de ez nem szentírás,csak iránymutató.A legfontosabb az összkép,és hogy a súlyod milyen arányban oszlik meg a testrészeiden.Van egy kis felesleg rajtad,de tényleg nem vészes,és csak 1-2 kiló kellene ledobnod,plussz alakformálás, sportolás,és tökéletes alakod lesz.
2011. jún. 13. 21:50
 15/43 anonim ***** válasza:

Szerintetek a kérdezőnek milyen alkata van?

(Úgy értem, alma, körte, homokóra, tégla, banán, mittomén mi van még...)

Mert az enyém is ilyesmi, és nem tudom eldönteni:-S

2011. jún. 13. 21:53
 16/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm.. igyekszem mozogni, meg tornázni. Hátha sikerül kicsit alakítani magamon.
2011. jún. 13. 21:53
 17/43 anonim ***** válasza:
Látod, itt lehet a baj:) életmódváltás szerűségre lenne szükséged, azt nem lehet feladni, mert az ember jól érzi magát benne/tőle. De tényleg az a jó, ha a mozgáson van a hangsúly, mert amellett lehet néha ejtőzni nyugodtan. A mozgást tényleg nem könnyű elkezdeni, idő kell, hogy az ember tényleg úgy csinálja, hogy rutin és öröm legyen, ne pedig nyűg. Próbálj valakit beszervezni magad mellé, barátnőt, tesót, aki mozogna veled, futás, úszás, bicaj, görkori, tollas, röpi, bármi csak jót tesz:)
2011. jún. 13. 21:55
 18/43 A kérdező kommentje:
Erre én is kíváncsi lennék egyépként.. hogy milyen alkatú vagyok? ( azon kívül hogy kövér)
2011. jún. 13. 21:55
 19/43 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem vagy kövér, kissé duci vagy ;)
2011. jún. 13. 21:59
 20/43 A kérdező kommentje:
21:55 Igen tudom, hogy életmódváltásra van szükségem. Csakhogy ez elég nehéz... Főleg a sport, főleg, hogy nem nagyon szeretek futni ( ami a legjobban égeti a zsírt). Igaz volt már olyan hetem, hogy futottam 2 naponta fél órát.. aztán hallottam hogy ez semmit nem ér mert h egy órát kéne meg stb... De ha meg sportolok akkor tuti, hogy az étrendet nem jól csinálom mármint hogy eszek édességet, vagy bármit ami kicsit sem segíti elő a fogyókúrát..De ha meg az étkezés jó akkor a sportot hagyom ki.. Pedig olyan könnyűnek tűnik.. Csak fel kéne emelnem a fenekem és futni..:/
2011. jún. 13. 22:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!