Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10 napos léböjttel hány kiló...

10 napos léböjttel hány kiló menne le?

Figyelt kérdés
csak ásványvíz, zöldségek meg gyümölcsök. 163 centi vagyok és 64 kiló. és ha eltelik a 10 nap, hogyan kezdjem hozzászoktatni a szervezetem a kajához úgy, hogy ne raktározza el egyből és ne jöjjön vissza a duplája?
2011. jún. 12. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Igaz én 5 naposat tartottam, mint méregtelenítő kúra és csak gyümölcsleveket, zöldségleveket és ásványvizet ittam. Tehát szilárd táplálékot nem ettem. Nekem 3 kg ment le, de ez ugye mind víz és salakanyag volt. 170 cm vagyok és 70 kiló voltam.

Arra készülj fel, hogy az első napok kegyetlenek. Fájt a fejem, fájt a gyomrom, hányingerem volt. Mondjuk én eléggé szénhidrát függő voltam. Viszont utána elmúlt és nagyon jól éreztem magam.

Én a kúra utáni napokon csak is salátát ettem, de ugye én nem ettem szilárd dolgokat. Aztán jött egy kis csirkehús, teljes kiőrlésű dolgok... ezeket most is tartom.

Ha úgy tartod meg a léböjtöt, ahogy te leírtad (úgy is jó), akkor viszont kezdhetsz már egy kis hússal. Aztán szépen visszaállsz. Csak tényleg ne egyél sokat, mert nem kellemes gyomorfájásod lesz.

Sok kitartást hozzá!:)

2011. jún. 12. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Azt ugye tudod, hogy ilyen sz@rral csak izomból fogsz vesziteni és a zsir megmarad. Ráadásul olyan qrva betegségeket összeszedhetsz amiktől soha nem szabadulsz meg (fekély).

Akármit fogsz enni utána szinte mindent el fog raktározni a szervezeted. Garantálom, hogy utána sz@rabbul fogsz kinézni.

2011. jún. 14. 22:00
 3/7 anonim válasza:

A napokban én is tartok ilyen kúrát és egész jól érzem magam mennek a kilók persze inkább vízben értem. A második érvelésben azért van valami mert amit eszel utána azt tényleg raktározza a test ( tapasztalat). Viszont a sok, nagyon sok mozgással már nem csak a víz megy le rólad ( és ez is tapasztalat) szóval szerintem mindegy milyen fogyókúrát vagy tisztítókúrát csinálsz a lényeg tényleg az hogy sok víz és sok sport!

Remélem úgy sikerül majd ahogy várod és kitartás!!!! Csak a cél lebegjen előtted!!!!!

2011. jún. 15. 12:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem kb. 3 kilót fogyhatsz, de az is víz lesz, és izom.

Ne éri meg, utána duplán jön vissza, de te tudod.

2011. jún. 15. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha ilyen káros hülyeségek helyett inkább minőségi ételeket fogyasztanátok (csirke, pulyka, rizs) sokkal jobb formát hozhatnátok össze. És egy kis mozgás sem árt.
2011. jún. 15. 13:59
 6/7 anonim ***** válasza:
En nem hiszem hogy gulyeseg lenne.Nem fog senki maganak artani ha egy par napig csak zoldsegeket eszik es gyumolcsoket.Szerintem az emberek nagy tobbsege el van tajolodva.Es nem tudom ki talalta ki hogy a duplaja jon vissza...Ekkora baromsagot!! Csak csinald nyugodtan....Mondjuk eloszorre eleg szerintem 5b nap is vagy akar 4 ...... De nem hiszem hogy aggodnod kene hogy a duplaja jon vissza meg ilyenek.Csak jot teszel a szervezetednek.Nyilvan a hatodik napon nem kell a Mc Donaldsba megenni 3 sajtburgert meg 5 nagy krumplit meg egy liter colat.Ugy biztos visszajon,de ha normalisan etkezel semmi bajod nem lesz...sot!!
2011. jún. 15. 15:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem 5 nap alatt le szokott menni majdnem 4 kiló, ami szerintem víz, mert aznap még jól nézek ki, mikor abbahagyom, másnap már nem... Iszonyú gyorsan visszajön. Én ezért nem is csinálom már, mert tényleg látványos a mérlegre állni közben / utána, de értelme sajnos nincs sok. És a fejfájásra tényleg készülj fel, az az elején elég brutális - de szerintem inkább ne csináld.
2011. jún. 15. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!