Hogyan menne le még több súlyfelesleg?
Immár 9hete fogyózok. Reggel mérlegeltem és 87,5 mutatót. 95ről indultam. Tudom, hogy szép eredmény ez is. Látszik is főleg a régi farmerjaim lassan lecsúsznak.Április vége fele egy fontos találkozom. És arra még ezt 7,5 kilót le szeretném tornázni. Tehát még van bőven 1 hónapom. Mit csináljak még?
Eddig naponta egy órát intervallumosan bicajoztam. Ha nem bicajoztam akkor sétáltam. Iktassak be reggel is egy tornát?
Étkezés:
Reggeli: 1 szelet rozskenyér, 1db paradicsom, és kigyóuborka
Ebéd: Ami van, de abból kevesebb.
uzsonna: 1 joghurt, alma
Vacsi: túró vagy tojás, és sok zöldség. És naponta megiszok 1liter zöld teát, és 1,5 liter vizet.
Az étrended jó, a mozgásra rákapcsolhatsz, ha gondolod. Reggel pl egy harminc perces könnyű aerobic? Vagy ne mindig biciklizz, hanem váltogasd a mozgásformákat.
Én reggel ébredés után éhgyomorra (na jó, egy kávé van bennem) lenyomok egy 40 perces kick-box aerobicot. Nagyon jó, ráadásul egész napra felpörget :)
az étel mennyiségét ne csökkentsd semmiképp! tényleg a mozgásra gyúrj rá, de semmiképp se keseredj el, ha nem lesz meg a 80 áprilisra. centikben úgyis sokkal feltűnőbb lesz a változás.
egyébként nem tudom, kivel találkozol, de arra az időpontra az eredetihez képest egy 10-es simán meglesz :) és ha rég találkoztál az illetővel, akkor a -10 kg az ő szemében úgy fog tűnni, hogy "tejóég de vékony lettél!" :) tapasztalat, akik rég láttak nekem is ezt mondják, pedig "csak" 7 kg-t fogytam, és még ugyanennyi lenne hátra ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!